Merksem

Nationale Reserven verliezen nipt

 Nationale Reserven : Nipt verlies !!

We hadden het een en ander recht te zetten na de makke prestatie tegen Hoogstraten . We moesten niet ver zijn en de aftrap in Kapellen was om 20.30 u . Het plaatselijke Cappellen begon als een wilde furie aan de wedstrijd  , alle hens aan dek om een vroege achterstand te voorkomen . Toch komt die er , na acht minuten al , na een corner lopen we op een razendsnel uitgevoerde counter en de  1 – 0 staat op het bord . In de volgende minuten kunnen we rekenen op Jens Langhendries  , onze doelman  , die met een paar uitstekende reddingen ons voor een grotere achterstand behoedt .Na een kwartiertje gaat de aanvalsstorm van de thuisploeg liggen en komen we ook meer  in de wedstrijd. Mika stuit tot twee keer op de doelman , maar op het half uur kent hij toch succes als na voorbereidend werk van Jens  , Boro  op de doelman besluit en Mika binnen tikt . 1 – 1. Net voor rust moeten we echter de  2 – 1 voorsprong voor de thuisploeg toestaan .

Vastberaden om beter te doen dan in de eerste helft nemen we vanaf het begin van de tweede helft het heft in handen . Na tien minuten , recupereert Brent Mantels  , de bal in het middenveld en met een splijtende pass vindt hij Yerai die heerlijk de  2 – 2 binnen schiet . Beide ploegen proberen om de winst binnen te halen en in de 65ste minuut komt Cappellen weer op voorsprong . 3 – 2 . De eerlijkheid gebiedt ons ook dat even later de paal verhindert dat we verder achter komen . We krijgen nog een paar grote kansen om  tenminste met een gelijkspel huiswaarts te keren maar de afwerking faalt .” Een draw had een juiste uitslag geweest  “ zeiden de meesten na de wedstrijd . De twee volgende weken spelen we thuis tegen respectievelijk Turnhout en Vosselaar .

City Pirates :

Jens Langhendries , Boro Misovic  , Brent Mantels   , Max Rijsheuvels , Yerai Pollit (80’Marko Misovic ) , Gregory Punt , Brent Van De Wyer , Achraf Guerti (70’Ilias El Moukthari ) , Jens Muyshondt , Mika Hovhannisyan (60’ Musa Kamara) , Kensau Masangu

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*