Merksem, Sociaal

U10 brengt bezoek aan WZC Bartholemeus (foto’s)

Op woensdag 28 november zijn we met een paar jongeren van de City Pirates een activiteit gaan doen in het woonzorgcentrum Bartholomeus. Samen met Linda, Jurgen en vijf deugnietjes Nassim, Maxim, Vinni, Mamadou en Ilkay zijn we richting Bartholomeus vertrokken. In de kantine zaten een tiental bejaarde dames en heren ons op te wachten. Omdat de Sint bijna op bezoek komt, sloegen ze de handen in elkaar om een mooie mijter te maken. De kinderen konden kiezen of ze een kruis op hun mijter wouden knutselen of er een leuke voetbal op wouden kleven. De keuze was uiteraard snel gemaakt, want wat is er leuker dan een voetbalsint?! Na de knutselactiviteit speelden de jongeren en de ouderen samen nog wat balspelen. Van een klein balletje rondgooien tot een reuzebal doorpassen. Het was een mooie integratie van jong en oud. De ouderen hielpen de jongeren met knutselen en de jongeren hielpen om hun beurt de ouderen met de bal te passen.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*