Merksem

Nationale Reserven verliezen thuis van Hoogstraten

 Nationale Reserven : Ondermaatse prestatie !!

Na een aantal zeges op rij , kregen we vanavond Hoogstraten op bezoek . Ginds hadden we stevig verloren , dus proberen de punten thuis te houden was de opdracht . In de beginminuten lijkt dat te gaan lukken , na vijf minuten spelen noteren we twee grote kansen maar de afwerking faalt. Hoogstraten schrikt even van zoveel aanvalsgeweld maar dat duurt niet lang . Op de 10de minuut krijgen ze een eerste mogelijkheid en … bingo . 0 – 1 . Dat geeft hen meer vertrouwen en de roodwitten zijn vanaf dan de betere ploeg . Op het half uur scoren ze een tweede keer , de bordjes worden op  0 – 2 gezet . Wat zetten wij daar tegenover ? Het dient gezegd , bitter weinig . We lopen meer achter de bal dan dat we hem hebben . Ruststand  0 – 2 .

We vatten de tweede speelhelft aan met iets meer drang naar voren maar dichterbij komen we niet . Integendeel ,na één uur spelen komt Hoogstraten  op  0 – 3 .Twintig minuten voor het eindsignaal kunnen we er toch ééntje maken , Imrane bedient Boro in de grote rechthoek en de  1 – 3 is een feit . We ontwikkelen  tegen het einde iets meer druk maar veel brengt het niet op.

City Pirates :

Nick Geentjes  , Boro Misovic  , Brent Mantels  ,  Marouane El Khatabi ( 40’ Badr Ouakil ) , Max Rijsheuvels , Yerai Politt (65’ Ilias El Moukhtari )   , Gregory Punt ( 62’ Imrane Achalhi ), Brent Van De Wyer ,  Achraf Guerti (80’ Steve Oliveira ), Marko Misovic , Alex Moreira

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*