Merksem

Reserven winnen ruim op Nijlen

 Nationale Reserven : Ruime winst op Nijlen !!

Afgaande op de rangschikking zou de uitwedstrijd op Nijlen voor onze reserven een haalbare kaart moeten zijn , maar een aloude voetbalwijsheid zegt dat iedere wedstrijd moet gespeeld worden . Van in het wedstrijdbegin hebben we licht overwicht en dat resulteert in de 14de minuut in een eerste doelpunt . Gregory centert de bal tot aan de tweede paal en Fall duwt hem binnen . 0 – 1 . Rond de twintigste minuut eist Nijlen ook zijn deel op , eerst zorgt Nick er voor dat er geen gelijkmaker komt .Eén minuut later knallen ze op de lat en nog iets later is daar weer onze doelman die gepast tussenbeide komt .Nu is het weer aan ons , Boro besluit op de Nijlense keeper en Fall kopt net over . We zijn nu duidelijk beter en op het half uur schildert Alex een vrije trap op het hoofd van Fall en die kopt overhoeks binnen . 0 – 2 . Met deze stand gaan we de rust in .

De tweede helft kan niet beter beginnen , Jens krijgt de ruimte om van net buiten de zestien uit te halen en de bordjes komen op  0 – 3 te hangen . Nog geeft Nijlen zich nog niet gewonnen en er belandt nog maar eens een schot op de dwarsligger . Pech voor de thuisploeg en die wordt nog groter , het laatste half uur walsen we gewoon over de tegenstander . Jens komt nog drie keer aan het kanon in de 60ste , 76ste en 78ste minuut . Er staat ondertussen  0 – 6 op het scorebord . Vijf minuten voor het einde kan Nijlen de eerredder scoren op strafschop . 1 – 6 . Maar is het nog niet gedaan , Boro scoort ook zijn verdiende  doelpunt op drie minuten van het einde . 1 – 7 . Volgende vrijdag  gaan we op bezoek bij de leeuwkes ui Rijkevorsel .

City Pirates :

Nick Geentjens , Alex Moreira  , Boro Misovic  , Brent Mantels  ,   Kenzau Masangu ,  Fallou Fall (65’ Marouane El Khatabi ), Max Rijsheuvels , Arne Verboven (65’Yerai Politt ) , Jens Muyshondt , Nick Felix (65’Imrane Achalhi ) , Gregory Punt(75’ Vince De Rycke)

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*