Merksem

Reserven winnen knap bij Zwarte Leeuw

Nationale Reserven : Knap resultaat !!

Op een mistige vrijdagavond op weg naar Rijkevorsel . Naarmate we dichter bij ons doel kwamen werd  de mistlaag nog dikker . Zouden we wel kunnen spelen ? Rond 20 uur was de zichtbaarheid meer dan voldoende om te kunnen voetballen en die werd alsmaar beter in de loop van de wedstrijd . Het openingskwartier kunnen we klasseren als studieronde , beide ploegen eisen hun deel op . Tot er toch nog een mistsliert het zicht van een  thuisverdediger vertroebeld en de bal pardoes in de voeten van Jens plaatst . Die alleen op weg en de  0 – 1 is een feit . We komen nu ondanks –  de frisse temperatuur –volledig onder stoom .Twintig minuten zijn we ver als Marouane met een dieptepas Yerai op pad stuurt en die schiet vanuit een scherpe hoek de 0 – 2  binnen . Zwarte Leeuw probeert ons het moeilijk te maken door de buitenspelval te hanteren . In de26ste minuut klapt ze te laat toe en Jens scoort zijn tweede van de avond . 0 – 3 . We gaan op ons elan verder  ,op het halfuur , voorzet Jens en Yerai trapt ook zijn tweede binnen . 0 – 4 . Dan krijgen we toch reactie van de thuisploeg op een corner koppen ze  de 1 – 4  binnen . Op vijf minuten van het rustsignaal krijgen ze een licht toegekende penalty en het staat 2 – 4 . Ze drukken nu door maar met die tussenstand gaan we rusten .

Rust brengt raad en coach Jurgen grijpt tactisch in. Het plan werkt  , gedurende de tweede helft komen we zelden in problemen . Wij scheppen nog enkele kansen maar in tegenstelling van de eerste helft werken we ze niet af . We keren dan ook met dit knap resultaat huiswaarts na ons bezoek aan Zwarte Leeuw .

City Pirates :

Kevin Delbaen   , Boro Misovic ( 68’ Senne Vanmarcke )  , Brent Mantels  ,   Kenzau Masangu ,  Marouane El Khatabi , Max Rijsheuvels , Yerai Politt  , Jens Muyshondt ,  , Gregory Punt , Vince De Rycke(65’Imrane Achalhi ), Brent Van De Wyer (55’ Achraf Guerti )

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*