Sociaal

South-Africa meets City Pirates!

In het kader van het project “Caring Society”, ontving de Karel de Grote-Hogeschool een gans team Zuid-Afrikaanse professoren en studenten. Via de Karel de Grote-Hogeschool werd de vraag aan City Pirates gesteld of we geïnteresseerd waren in het delen van onze kennis omtrent sport als middel tot sociale inclusie. Uiteraard stonden we hiervoor open.

Matej, onze maatschappelijk werker, heeft zijn kennis en ervaringen uit het praktijkveld gedeeld met de Zuid-Afrikaanse delegatie. Er werden verschillende onderwerpen besproken, zoals armoede, inclusie, participatie, empowerment etc. Al met al een zeer boeiende en leerrijke avond, waarin zowel City Pirates als de Zuid-Afrikaanse delegatie hun kennis en ervaringen konden delen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*