Sociaal

Bekijk de docu: Once A Pirate, Always A Pirate!

Met trots kunnen we de documentaire “Once A Pirate, Always A Pirate” voorstellen.
De documentaire is gemaakt door Wouter Van Rompaey die de Pirates op Luchtbal een maand heeft gevolgd.
Voetbaltraining, huiswerkbegeleiding, bezoeken aan rust- en verzorgingstehuizen, ouderfeest… verschillende van onze sociale activiteiten komen aan bod!

We laten even Wouter zelf aan het woord:

“Ik kende City Pirates niet toen ik aan deze documentaire begon. Een maand lang heb ik trainingen en matchen gevolgd, activiteiten meegedaan, workshops vastgelegd en leerde ik de jongeren en medewerkers van City Pirates steeds beter kennen. Meer en meer begon ik in te zien hoe mooi en belangrijk dit project is voor onze stad. Ik ben heel trots dat ik een project als dat van City Pirates heb kunnen belichten en hoop dat jullie in het resultaat het City Pirates dat jullie kennen kunnen terugvinden. Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt aan deze documentaire en bedankt aan City Pirates Antwerpen!”

De Piratenfamilie wenst Wouter van harte te bedanken!!

#OnceAPirateAlwaysAPirate

Bekijk de documentaire hier:

 

Met Engelse ondertitels:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*