Linkeroever

U13 wint vlot

U13 Reeks X : CPLO-RVC Hoboken  Vlotte overwinning.
Voor deze wedstrijd konden we nog steeds geen beroep doen op Giorgy (ziek) en Ardian (operatie). Vorige week hadden onze spelers blijkbaar moeite om zich hieraan aan te passen.  Ditmaal echter waren ze vanaf de 1e minuut bij de les.  Reeds in de 2e minuut miste Ilias een doelrijpe kans en 3 minuten later was er een mooie combinatie tussen Shakour en Ilias, dat jammer genoeg niet resulteerde in een doelpunt.  Geen nood echter want nog geen minuut later slaagde Ilias er wel in om de netten bol te zetten.  En in de 7e minuut verzilverde Crispin een mooie uitgespeelde kans. De jongens van Hoboken sloegen echter bijna onmiddellijk terug en scoorden via een licht afgeweken bal de 2-1. Onze piraten bleven echter de wedstrijd domineren en enkele goede combinaties leverden echter geen resultaat op, mede dankzij een sterk keepende Hobokense doelman.  Ilias probeerde het dan maar eens met een afstandsschot en kon alzo de Hobokense doelman toch verrassen, 3-1 na 12 minuten.
In het 2de kwartier mocht Sonny invallen, het was zijn eerste officiële match voor onze piraten.  Alweer stond Ilias op de goede plaats om de 4-1 te scoren na een persoonlijk nummertje.  In de 21e minuut scoorde Sonny ei zo na zijn eerste doelpunt maar de bal ging rakelings over.
Dante begon op zijn beurt van achteraan aan een solobeurt en rondde deze knap af, 5-1 in de 23e minuut.  Vlak voor de pauze kon ook Pierre zijn doelpuntje meepikken zodat we gingen rusten met een comfortabele 6-1 stand.
Na de pauze werden we al vlug terug wakker geschud toen een mooie omhaal van een Hobokense speler op de deklat belandde.  Het 3de kwartier was het bij onze piraten iets minder en Hoboken kon van dit dipje gebruik maken om in de 34e minuut de 6-2 te scoren. In het laatste kwartier begon dan het festival Ilias, in de 47e, 53e en 60e minuut scoorde hij de 9-2 op het bord.  Wat de scheidsrechter nadien bezielde om nog liefst 6 minuten extra te laten spelen is ons een raadsel, blijkbaar vond hij het leuk. Maar dit zorgde, jammer genoeg, toch voor wat wrevel bij de bezoekers want in die toegevoegde tijd scoorde Ilias nog 2x en ook Shakour kon zijn doelpuntje scoren.  Wat de einduitslag op 12-2 bracht. Hoboken bood toch heel wat meer weerstand in deze wedstrijd dan in de heenwedstrijd, die toen op 0-17 eindigde. Ilias was met zijn 8 doelpunten vandaag de man van de match!
Spelers : Khamzat-Shakour-Dante-Pierre-Jeffrey-Isaac-Crispin-Niran-Faisal-Sonny-Ilias
Coach/Délégué : Luc en Jean

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*