Eerste Ploeg

City Pirates verliest op Sint-Niklaas

Onder een warme herfstzon mochten de Pirates op zondag 4 november op bezoek bij Sint-Niklaas.
In de eerste helft waren de verdedigers baas. Er was veel strijd op het middenveld, maar aan open kansen ontbrak het.

In de tweede helft zagen we meer kansen aan beide zijdes. Een open doelkans werd door Sint-Niklaas nipt over getrapt. De Pirates trapten de beste kans op de paal. Een doelpunt van Van Zantvoort werd afgekeurd wegens buitenspel. De Pirates gingen vol voor de drie punten, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Een lage voorzet werd aan de tweede paal binnengetikt. 1-0 in de 82ste minuut. De Pirates pompten de bal nog naar voor, maar scoren zat er niet in. Zaterdag gaan we tegen Hades op zoek naar de 9 op 12!

Later meer

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*