Eerste Ploeg

Interview met Yassine Sefiani

Deze week even een woordje met Yassine Sefiani, jeugdproduct en doorgeschoven vorig jaar vanuit onze beloften olv Jurgen Van De Velde. Yassine scoorde op Capellen en speelde ook tegen Berchem een puike wedstrijd. Hij is erg geliefd bij de oudere spelers waar we regelmatig horen dat het een jongen is die luistert, respect heeft en dingen snel oppikt.

1. Yassine, opluchting na de twee gewonnen wedstrijden?

De 6 op 6 deed inderdaad deugd na de 2 op 21, want ook in het voetbal kan het soms minder goed gaan. De club heeft nooit aan ons of aan de technische staf getwijfeld. Het was aan de spelers om de ( minder goede) situatie te veranderen, we zijn allemaal voor de spiegel gaan staan en waren heel kritisch tov onszelf. Dit veranderde dan meteen na de 2 overwinningen, want in het voetbal draait alles om punten. 

2. Je hebt momenteel een basisplaats vast, hoe zie jij dat?

Ik heb helemaal niets vast. Momenteel is ‘een basisplaats’ aan niemand beloofd, iedereen werkt heel hard en er is enorm veel concurrentie die mij alleen maar sterker maakt en harder laat werken.

3. Wat verwacht je van de wedstrijd zondag om St Niklaas?

Zondag gaan we met zen allen er alles aan doen om de 3 puntjes mee naar Merksem te nemen. Dit zal ineens een bevestiging zijn voor de mensen die nog twijfelen aan ons spel😊.

Alle succes toegewenst !!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*