Merksem

Reserven verliezen van Berchem

 Nationale Reserven : Efficiënter Berchem !!

We maakten ons op voor een regelrechte derby tegen de stadsgenoten uit Berchem . Twee jonge belofteploegen tegen mekaar , dat zou wel eens vuurwerk kunnen opleveren . De wedstrijd start gelijk opgaand met twee ploegen die absoluut willen voetballen . Bij de eerste mogelijkheid na tien minuten staan we in het krijt , Berchem opent de score 0 – 1 . We proberen tegen te prikken , bijna lukt het Yerai maar zijn poging is iets te zwak om de keeper te verslaan . Onze mogelijkheden zijn eerder beperkt , niet dat Berchem een overschot aan kansen heeft maar ze trappen ze wel binnen . Na een half uur staan we al  0 – 3 achter. Wie weet brengt de rust raad om hier iets aan te    doen.

Valse hoop !! na vijf minuten in de tweede helft dikt Berchem de score nog aan. 0 – 4. Toch geven we de moed niet op al hangen sommige kopjes danig naar beneden . Op het uur volgt er een hevige reactie van onze kant , de poging van Boro spat uiteen op de dwarsligger. We doen niks af aan de  Berchemse zege maar we hadden ook wel een goaltje verdiend . Volgende week spelen we zonder tegenbericht op zaterdag  tegen Lyra –Lierse.

City Pirates :

Kevin Delbaen , Alex Moreira  , Boro Misovic  , Yerai Politt , Brent Mantels  , Gregory Punt (46’Vince De Rycke ) , Marouane El Khatabi (60’Steve Oliveira )  Kenzau Masangu ,  Marko Misovic (46’Mika Hovhannisyan)  ,Senne Vanmarcke ( 70’ Imrane Achalhi ) , Max Rijsheuvels

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*