Merksem

Beloften spelen 0-0 gelijk

Nationale Reserven : Gelijk op St Lenaarts !

Met een  heel jonge beloftenploeg zakten we af naar St. Lenaarts . De tegenstander had een al iets meer rijpere leeftijd . Maar daar hebben we al lang geen schrik meer van . Aftasten langs beide kanten was het motto in het begin van de wedstrijd . Wij proberen op te bouwen van achter uit , terwijl de thuisploeg probeert met diepe ballen hun spitsen te bereiken . Rond de 7de minuut krijgen we enkele hoekschoppen en Boro is even dicht bij de openingstreffer maar niet dicht genoeg . Er komt reactie van St . Lenaarts maar ernstige bedreiging van Kevin is er zelden bij . Langs beide kanten is er soms redelijk wat afval in het spel waardoor vlotte combinaties  ontbreken . Ruststand  0 – 0 .

Wat de tweede helft betreft kunnen we redelijk kort zijn “ we krijgen van hetzelfde laken , een broek “. Of een ander cliché “ wie dat de eerste goal maakt is de winnaar” . Er slaagt geen van beide  in om dat te doen .We eindigen de wedstrijd dan ook zoals we hem begonnen zijn , met een brilscore 0 – 0 . Volgende vrijdag een regelrechte derby  thuis tegen Berchem .

City Pirates :

Kevin Delbaen , Alex Moreira  , Boro Misovic ( 62’Mika Hovhannisyan) , Yerai Politt , Brent Mantels  , Gregory Punt  , Marouane El Khatabi ,  Kenzau Masangu ,  Marko Misovic ( 70’Vince De Rycke)   ,Senne Vanmarcke ( 57’ Imrane Achalhi ) , Max Rijsheuvels , Steve Oliveira

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*