Linkeroever

U13 dendert voort

U13 CPLO blijven hun tegenstanders platwalsen
Het begint misschien eentonig te worden maar onze U13 piraten zijn nu eenmaal te sterk voor hun tegenstanders.  Vandaag was het de beurt aan SK Berkenrode om de overmacht van onze piraten te ondergaan. Voor deze wedstrijd was een officiële scheidsrechter aangeduid. De brave man was blijkbaar niet zo goed op de hoogte van de reglementen want hij liet geen doorlopende wissels toe, ook mochten de doelmannen niet vanuit hun handen uittrappen…..bizar. Toen we hem er op attent maakten kregen we te horen dat we de reglementen nog eens moesten nalezen. Blijkbaar was hij na de pauze tot bezinning gekomen en mocht het ineens toch wel allemaal…..
Dit alles kon onze piraten niet deren en zij namen zoals altijd de wedstrijd onmiddellijk in handen.  Op het hobbelige speelveld was het echter niet altijd gemakkelijk om tot mooie combinaties te komen.  Het was, zoals in de volksmond wordt gezegd, meer “potteke stamp” dan echt voetbal.  De score werd door Ardian na 4 minuten gescoord en nog geen minuut later zorgde Giorgy, na mooi samenspel, voor de 0-2.  Vlak daarna liet Ilias een mooie open kans liggen, maar Shakour zorgde dan maar in de 7e minuut voor de 0-3.  In de 12e minuut scoorde Ilias dan toch zijn doelpuntje waarna Ardian vlak voor de pauze in de 14e minuut de 0-5 scoorde.  Berkenrode kon daar niets maar dan ook niets tegenover plaatsen.  In de 21e minuut scoorde Ardian de 0-6.  In de 27e minuut kregen onze piraten een vrije schop op een 15tal meter voor doel, een koud kunstje voor Ardian om deze met een ferme knal in het doel te schieten.  Shakour zorgde vlak voor de grote pauze de 0-8.  De temperatuur was inmiddels reeds tot een goede 25° opgelopen (midden oktober!) en onze spelers konden dan ook een verfrissing goed gebruiken.  Na de pauze grepen onze piraten hun tegenstanders terug onmiddellijk bij de keel en in een no-time stond er 0-12 op het bord na doelpunten van Giorgy (op vrijschop), Crispin en Ilias 2x, de laatste na schitterend samenspel met Giorgy.  En wat niemand voor mogelijk hield gebeurde dan toch, uit het niets scoorde Berkenrode zowaar een doelpuntje, het was deze jongens meer dan gegund. Het laatste kwartier maakten onze piraten het doelpuntenfestijn volledig af door nog 5x te scoren via Giorgy (2x), Ilias (2x) en Ardian.  Een ruime 1-17 overwinning voor onze piraten. Hiermede is de heenronde afgesloten met 6 overwinningen en 1 gelijkspel en een doelpuntensaldo 91-11.  Volgende week krijgen we Andalucia op bezoek, de enige ploeg die ons in de heenronde van een overwinning hield.  Hopelijk krijgen we dan een evenwichtige en spannende wedstrijd.
Opgestelde spelers : Khamzat-Ardian-Giorgy-Jeffrey-Pierre-Niran-Ilias-Dante-Faisal-Shakour-Crispin en Isaac.
Coach : Jimmy
Teamafgevaardigde : Luc

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*