Linkeroever

U13 wint burenstrijd!

U13 CPLO-Verbroedering Zwijndrecht : Burenstrijd duidelijk in het voordeel van de Piraten
Voor de 2de maal dit seizoen kwam de door de club aangeduide scheidsrechter niet opdagen en moest de afgevaardigde noodgedwongen het fluitje weer in de mond nemen.  We ontvingen vandaag onze sympathieke buren uit Zwijndrecht en hoopten dus op een sportieve en spannende wedstrijd.  Het sportieve was er in ieder geval maar spannend was het allerminst, daarvoor was het niveauverschil een beetje te groot.  Onze Piraten schoten snel uit de startblokken en na nauwelijks 8 minuten stonden er al 3-0 cijfers op het bord na doelpunten van Giorgy, Ardian en Dante.  In het tweede kwartier liep de score reeds op tot 6-0, met doelpunten van Ardian, Crispin en Ilias. Bij het doelpunt van Ardian, mooi gescoord met het hieltje, kwam Ardian echter neer op de voet van de Zwijndrechtse doelman, die hier een gezwollen enkel aan overhield en spijtig genoeg het speelveld diende te verlaten.
Na de pauze gingen onze Piraten heel gretig verder op hun elan, waarbij de verdedigers zich lieten verleiden om mee in de aanval te gaan en daardoor veel ruimte lieten voor tegenaanvallen van Zwijndrecht.  Ook in het 3de kwartier werd er 3x gescoord via Ilias(2x) en Ardian.
De spelers van Zwijndrecht lieten echter hun hoofd niet hangen en zij kregen enkele mooie gelegenheden om te scoren maar ofwel lag een attente Khamzat in de weg ofwel was hun vizier niet goed gericht.   Het laatste kwartier was er ook voor onze spelers te veel aan want de scherpte was weg, er werd evenwel nog 2x gescoord via Ilias en Giorgy, zodat deze sportieve burenstrijd tegen een moedig Zwijndrecht op een 11-0 score eindigde.
Spelers : Khamzat-Pierre-Dante-Niran-Ilias-Giorgy-Jeffrey-Crispin-Faisal-Ardian-Isaac.
Coach : Jimmy De Vos
Afgevaardigde(gelegenheidsscheidsrechter) : Luc Van Bogaert

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*