Merksem

Nationale reserven verliezen op Vosselaar

Nationale Reserven : Nederlaag op Vosselaar !!

Voor de tweede keer op rij richting Kempen . Vosselaar kreeg ons op bezoek . De voorbije seizoenen hadden we het hier al lastig , kunnen we daar verandering in brengen was nog maar de vraag . Gedurende de eerste twintig minuten kamperen we bij wijze van spreken op hun helft alleen ontbreekt de efficiëntie om op voorsprong te komen  . Vosselaar ondergaat het spel en hun enigste oplossing bestaat er dan ook in om de bal zover mogelijk naar voor te trappen .Bij één van die pogingen hebben ze zowaar bijna succes , hun schot schampt de paal . We nemen iets gas terug en Vosselaar schrikt er niet van terug om ieder gevaarlijke actie van ons met fouten te onderbreken . We gaan rusten bij een 0 – 0 stand.

Vosselaar komt na twee minuten  op een 1 – 0  voorsprong . Wij proberen met verzorgd voetbal een gelijke stand te bewerkstelligen . Maar deze pogingen worden teniet gedaan door Vosselaar , die geregeld de botte bijl of de grove borstel hanteren . De scheidsrechter moet in totaal zes gele kaarten geven aan Vosselaar , wij krijgen er geen enkele .Het ergste van al is dan nog dat men dat langs de kant normaal schijnt te vinden , dat wanneer men het niet voetballend kan oplossen men naar dit “ antivoetbal “ moet grijpen . We komen op een 2 – 0 achterstand na een strafschop . In de 65ste minuut krijgen we toch weer wat hoop op een goede afloop , Yerai dropt de bal in de zestien en Klacson duwt hem binnen . 2 – 1 . Vosselaar blijft zijn ruwe spelstijl aanhouden en een kwartier voor tijd maken ze de 3 – 1 . Met deze cijfers keren we terug naar Merksem .

City Pirates :

Kevin Delbaen, Alex Moreira , Jens Muyshondt , Boro Misovic ,Klacson Soares ( 78’Marko Misovic) , Brent Mantels , Mohamed Sefiani  , Gregory Punt ( 60’Vince De Rycke) ,Max Rijsheuvels  , Marouane El Khatabi(63’Yerai Politt ), Kenzau Masangu

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*