Linkeroever

U13 gaat door op zijn elan

U13 Reeks X RVC HobokenCPLO      Weer monsterscore voor de Linkeroeverpiraten

 

Net als vorige week namen onze piraten een blitzstart. In de 2e minuut opende Ardian reeds de score en daarna zou Ilias met een loepzuivere hattrick in het eerste kwartier een 0-4 voorsprong vastleggen.

De dappere groen-roden van Hoboken vielen letterlijk en figuurlijk veel te licht uit voor onze piraten.  De dirigenten van Hoboken trokken het dan ook even in twijfel opdat wij geen spelers zouden geselecteerd hebben van een hogere leeftijdscategorie, maar dit konden wij dus duidelijk zwart op wit weerleggen. We hebben nu eenmaal enkele flink uit de kluiten gewassen spelers in onze rangen.

In het tweede kwartier liep de score nog verder op tot 0-9 na doelpunten van Isaac Mapela, Dante (2x) en Ardian (2x).

In het derde kwartier scoorden onze piraten nogmaals 7x via Ilias(2x),Crispin, Ardian(3x) en Shakour zodat de tussenscore was opgelopen tot 0-16.

Het laatste kwartier was er echt teveel aan en buiten het feit dat er enkele venijnige overtredingen werden gemaakt op onze spelers werd er slechts nog éénmaal gescoord door Giorgy.

Eindstand 0-17 : zeer zware cijfers en veel meer is er niet te vertellen over deze wedstrijd, die er dus eigenlijk op geen enkel moment één was en dat is jammer voor zowel de tegenstrever als voor onze piraten, want daar haalt niemand een meerwaarde uit.

Na 3 wedstrijden kunnen we nu al met zekerheid stellen dat niveau 1 veel te laag is voor onze piraten.

Ons team : Khamzat – Jeffrey – Dante – Niran – Samatar – Isaac Mapela – Crispin  – Giorgy – Shakour – Ardian – Isaak Rahimi – Ilias

Coach : Jimmy De Vos

Afgevaardigde : Luc Van Bogaert

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*