Merksem

Knappe uitzege voor Nationale Reserven!

Nationale Reserven : Knappe uitzege !!

De wedstrijd op Turnhout moest normaal aanvangen om 19.30u . De jongens van Turnhout ontvingen om 19.20 u pas hun uitrusting en de scheidsrechter was in de veronderstelling dat de wedstrijd  om 20.00u begon . Al bij al zijn we begonnen om 19.50u . Wij waren duidelijk goed opgewarmd en begonnen redelijk fel maar de thuisploeg beet van zich af en de eerste mogelijkheid was dan ook voor hen . Hun schot scheerde de lat . Wij reageren , twee minuten later wordt  Sefiani onderuit gehaald in de zestien maar de ref wuift het protest weg . We komen goed onder stoom . In de achttiende minuut trapt Jens een corner naar Alex en van buiten de grote backlijn haalt die verschroeiend uit . We komen op voorsprong 0 – 1  .Tussendoor  dreigt Turnhout een paar keer onder meer met een schot op de paal. In de volgende twintig minuten krijgen we een nog een kans of drie . Net voor het rustsignaal maken we dan toch onze kansen af . Eerst Klacson na een assist van Sefiani . 0 – 2. Vervolgens rondt Boro een razendsnelle counter af . Ruststand 0 – 3 .

In de tweede helft  heeft Turnhout het windvoordeel , maken ze hier gebruik van is nog maar de vraag .Ze proberen al voetballend het ons lastig te maken . Af en toe kraakt het , maar breken doet het niet . Integendeel we komen er soms gevaarlijk uit maar het ontbreekt  aan zuiverheid in de afwerking . Buiten enkele afstandsschoten en een kopbal die net over gaat kan Turnhout niets forceren tegen het solide blok dat we vormen . Niemand van de piraten voelt zich te beroerd om het nodige loopwerk te verrichten . Twee minuten voor affluiten plaatsen we dan het orgelpunt . Een counter uit het boekje en Boro maakt er 0 – 4 .Misschien iets teveel van het goede maar zeker verdiend . Volgende week trekken we naar dezelfde regio namelijk Vosselaar .

City Pirates :

Nick Geentjes , Alex Moreira , Jens Muyshondt , Boro Misovic ,Klacson Soares ( 46’Achraf Bouhajra) , Brent Mantels , Mohamed Sefiani ( 56’ Yerai Politt) , Gregory Punt ( 46’Vince De Rycke) ,Max Rijsheuvels , Marko Misovic , Marouane El Khatabi

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*