Merksem

Nationale reserven behalen tweede thuiszege!

 Nationale Reserven  : Tweede thuiszege !!

Voor onze tweede thuiswedstrijd waren we gastheer voor de niet zo verre buren uit Kapellen . Beide ploegen beginnen met veel enthousiasme aan de wedstrijd . Na vijf minuten kennen we al succes , Sefiani werkt zich op links vrij en zijn voorzet wordt door Jens binnengetrapt .1 – 0 .Cappellen reageert onmiddellijk maar doelman Kevin is bij de pinken en tikt de bal over de dwarsligger . Gedurende de eerste helft blijven we meer dan behoorlijk voetballen met nog enkele kansen tot gevolg . Cappellen probeert ook wanneer ze de nodige ruimte hebben om er gevat uit te komen maar ons verdedigend compartiment  weet daar wel raad mee. Ruststand 1 – 0.

Er moet serieus wat bijgestuurd zijn in de kleedkamer van Cappellen . Ze drukken ons  in de aanvangsminuten achteruit en er sluipt enige zenuwachtigheid in onze rangen . Als we tien minuten bezig zijn leidt  een collectieve aanval van de bezoekers tot een gelijke stand.  1 – 1 . En of dat nog niet genoeg is maken ze twee minuten later nummer twee . De voorafgaande duwfout op Kevin wuift de overigens bevallige scheidsrechter weg . 1 – 2 . Dat wordt dus een tandje bijsteken en dat doen we ook . In de 65ste minuut dropt Alex een diepe bal in de zestien en Sefiani draait op een sublieme manier van zijn man weg en knalt keihard de gelijkmaker binnen . 2 – 2 . Beide ploegen spelen nu vrank en vrij om de zege te halen . Bij de piraten lijkt de” winning mood” iets groter te zijn  , in de 70ste minuut  belandt een voorzet van Jens op de krullebol van Achraf B. en we staan voor .3 – 2 . Diezelfde Achraf herhaalt tien minuten later nog eens hetzelfde kunstje . 4 – 2 . Een leuke pot voetbal met twee ploegen die absoluut wilden voetballen en dit op een sportieve manier .

City Pirates :

Kevin Delbaen , Alex Moreira , Jens Muyshondt ( 84’ Brent Van De Wyer), Boro Misovic (58’Achraf Bouhajra) ,Klacson Soares (80’ Yerai Politt ) , Brent Mantels , Mohamed Sefiani ,  Gregory Punt  ,Max Rijsheuvels , Marko Misovic (58’ Steve Oliveira ), Marouane El Khatabi

Leo

One Comment

  1. Ken bruynen

    Goed gedaan Jurgen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*