Merksem

Uitslag zegt niet alles!

 Nationale Reserven  : De uitslag zegt niet alles !!

Voor de verandering , niet op vrijdagavond maar op donderdag avond voetballen  ,  op vraag van Hoogstraten . De nationale reserven zijn heel flexibel  dus hun vraag werd positief beantwoord . De eerste tien minuten zien we een wedstrijd die gelijk opgaand is met een licht overwicht voor de piraten . Maar als men denkt dat komt hier wel in orde dan komt meteen het antwoord van de tegenstander  , een diepe bal in de rug van onze verdediging na tien minuten  en de spits van Hoogstraten brengt de thuisploeg op voorsprong . 1 – 0 .” Accident de parcours “ denk je dan . Inderdaad ons antwoord volgt twee minuten later maar de poging van Boro wordt gepakt door de thuisgoallie . We delen nu de lakens uit en op minuut nummer 19 is het weer  de thuiskeeper  , die nu goed  plat gaat op een poging van Jens . Terwijl we redelijk dominant zijn stellen we wel vast dat onze verdediging op bepaalde plaatsen niet altijd hun taken vervuld . In de 23ste minuut leidt een voorzet tot aan de tweede paal tot een 2 – 0 voorsprong voor de thuisploeg .  We proberen iets terug te doen maar  Klacson zijn poging belandt op de dwarsligger . De thuisploeg heeft op dat vlak meer geluk , zowel in de 31ste als in de 34ste minuut  , komen ze tot scoren  . We gaan rusten bij een 4 – 0 achterstand .

In de tweede helft proberen we de bakens te verzetten maar de Hoogstratenaren blijven even stug  .In de 66ste minuut  speelt een verdediger te kort terug op zijn doelman , Sefiani zit er tussen en de stand wordt  4 – 1 . Wordt het hier nog iets  ? Neen , een minuut later wijkt een schot af op een van onze verdedigers en het wordt  5 – 1 . Toch gooien we de handdoek nog niet in de ring . In de tweede helft zijn we duidelijk de betere ploeg maar kansen afmaken is er voorlopig niet bij . Een goede tien  minuten voor tijd lukt het wel als Jens met zijn linker Sefiani bereikt en die brengt de stand op 5 – 2 . Tevens het eindresultaat . We doen niks af aan de overwinning  van Hoogstraten maar het had evengoed een draw kunnen zijn . Volgende week  , terug op vrijdag  , thuiswedstrijd tegen Cappellen .

City Pirates :

Kevin Delbaen  ,Brent Van De Wyer (46’Achraf Bouhajra)), Alex Moreira , Achraf Guerti  , Jens Muyshondt ( 80’ Yerai Politt ), Boro Misovic (60’ Steve Oliveira) ,Klacson Soares , Brent Mantels , Mohamed Sefiani , , Gregory Punt ( 35’ Marko Misovic ) ,Max Rijsheuvels

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*