Linkeroever

U13 maakt er een doelpuntenkermis van

U13 Reeks X CPLO-OLVAC       Doelpuntenkermis op Linkeroever

Voor deze eerste thuiswedstrijd van het seizoen ontvingen wij OLVAC, een sympathiek team uit Edegem. We traden quasi met dezelfde ploeg aan als vorige week, enkel Ilias, onze topscorer van vorig seizoen, kwam nu onze rangen terug vervoegen.

En Ilias liet zich al onmiddellijk opmerken en bleek niets van zijn torinstinct verloren te zijn, integendeel. Na amper 2 minuten had hij de netten al evenveel maal laten trillen. In de 3e minuut week een afstandsschot van Niran af op het hoofd van een Olvac-speler en zo stond het na wel geteld drie minuten 3-0! Van een blitzstart genomen.  Het was dan ook meteen duidelijk dat Olvac een maatje te klein was voor onze piraten.  CPLO bleef het spel domineren en Olvac kon slechts sporadisch nu en dan wat weerwerk bieden. Het eerste kwartier werd afgesloten met een 5-0 stand, nadat Dante, en Giorgy nog gescoord hadden.

In het 2e kwartier kwam onze bulldozer Ardian op volle toeren en hij scoorde 2x. In dit 2e kwartier namen onze spelers duidelijk wat gas terug en dit bood aan Olvac ook de kans om zich wat meer in het spel te tonen.

Na de grote pauze scoorde Samatar reeds onmiddellijk de 8-0.  Vervolgens scoorden Adrian en Ilias 2x zodat het 3e kwartier werd afgesloten met een 11-0 stand.

In het laatste kwartier werden de Olvac-spelers, die moedig bleven doorspelen, voor hun inzet beloond met een tegendoelpunt in de 47e minuut. Ilias en Shakour scoorden echter onmiddellijk tegen.  Onze spelers werden dan ook wel wat overmoedig en iedereen trok mee ten aanval zodat enkel Pierre nog moederziel alleen in de verdediging stond. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de Olvac-spelers een tegenaanval konden opzetten en zij deze konden afronden met een 2de doelpunt.  Ilias en Samatar scoorden in de voorlaatste en laatste minuut nog een doelpunt, wat de uitslag op 15-2 deed eindigen.

Zware cijfers, maar het mag gezegd dat de Olvac-spelers zich niet lieten ontmoedigen, zij streden voor wat ze waard waren en bovendien bleken zij over een geweldige sportieve mentaliteit te beschikken. Mooi toch!

Een dankwoordje ook voor Jean (papa van Isaac Mapela), die de taak van afgevaardigde / verzorger / materiaalmeester overnam vermits onze vaste afgevaardigde de wedstrijd, als gelegenheidsscheidsrechter, in goede banen moest leiden.

Ons team : Khamzat – Jeffrey – Dante – Niran – Samatar – Isaac – Crispin  – Giorgy – Shakour – Adrian – Pierre – Ilias

Coach : Jimmy De Vos

Afgevaardigde : Luc Van Bogaert (gelegenheidsscheidsrechter)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*