Merksem

Reserven starten goed aan de competitie!

Nationale Reserven  : Goed begonnen !!

Na een meer dan degelijke voorbereiding was het nu tijd voor het echte werk . De reservenreeksen zijn dit seizoen anders samengesteld , we spelen weer tegen de Antwerpse ploegen uit 2de en 3de amateurs . We openen de competitie tegen Zwarte Leeuw . Vanaf de eerste minuten zijn we iets dominanter aanwezig maar bij de eerste tegenstoot van de tegenstander staan we achter en dit na acht minuten .  0 – 1 .Een opdoffer van jewelste en het duurt tot het half uur voor we daar van bekomen zijn. Sefiani krijgt op links het leer en begint aan een loop – en dribbelactie en schuift de gelijkmaker binnen . 1 – 1 . Het lukt nu iets beter allemaal en op slag van de rust komen we op voorsprong , Achraf stuurt Jens het straatje in en via Boro belandt de bal bij Klacson  en we gaan met een voorsprong rusten . 2 – 1 .

De tweede helft kan eigenlijk niet beter beginnen , na vier minuten zorgt Sefiani voor de 3 – 1 . We denken dat de schaapjes nu wel op het droge zijn en er sluipt wat nonchalance in ons spel . En Zwarte Leeuw dan .. die komen ook aan een aantal kansen maar hun vizier staat niet op scherp en als de bal toch tussen de palen belandt zorgt Nick dat  ze niet dichterbij komen . Een tiental minuten voor het einde krijgt Jens de nodige ruimte en trapt de vierde binnen . 4 – 1 . Misschien een iets te ruime zege maar alleszins verdiend .

City Pirates :

Nick Geentjens  ,Brent Van De Wyer (50’Steve Oliveira), Alex Moreira , Achraf Guerti ( 63’Vince De Rycke) , Jens Muyshondt , Boro Misovic (80’ Imrane Achalhi) ,Klacson Soares (57’Yerai Politt ), Brent Mantels , Mohamed Sefiani ,Marko Misovic , Gregory Punt ,

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*