Eerste Ploeg

Union wint van City Pirates – beeldverslag

In de vijfde ronde van de beker mochten de Pirates op bezoek bij 1B club Union Saint Gilloise.

Union begon sterk en kwam snel op voorsprong. Een voorzet vanaf hun rechterflank kwam met wat geluk voor de voeten van Gérard en die twijfelde niet. 1-0!
City Pirates leek wat aangeslagen en Dreesen moest snel nadien een bal van de lijn redden. Na het sterke openingskwartier van Union, konden de Piraten het evenwicht meer herstellen. City Pirates kwam beter in de wedstrijd en dreigde met enkele afstandsschoten. Uiteindelijk was het Union die nog het dichtst bij een doelpunt kwam, maar Roef redde sterk.

In de tweede helft zagen we een zelfde spelbeeld. City Pirates probeerde, maar geraakte moeilijk tot open kansen. Union was efficiënter en kwam via Vercauteren snel op 2-0. Het werd dus lastig voor de piraten, maar we bleven er voor gaan. Net als onze supporters! Delalieux kreeg na een afgeweken vrije trap de kans om de aansluitingstreffer te scoren, maar hij knalde naast. Uiteindelijk was het Tau die alle twijfels wegnam en in de 80ste minuut de 3-0 scoorde.

We mogen trots zijn op ons bekeravontuur dit seizoen en zullen ons nu vol voorbereiden voor de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Turnhout.

Hier kan u beelden vinden van de doelpunten: Klik hier

 

City Pirates: Roef, Van Hove, Kwik, Dreesen, Seiffermann, Van Den Bogerd, Delalieux, Sababti, Van Zantvoort, El Jattari & Fall.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*