Eerste Ploeg

City Pirates – Beloften Anderlecht: 2-6! (video)verslag

Na 2 zware trainingsdagen stond de eerste oefenwedstrijd van het seizoen op de planning.
Het was meteen een tegenstander van formaat: de beloften van RSC Anderlecht, onder leiding van Jonas De Roeck.

Anderlecht begon meteen goed aan de wedstrijd. Na nog geen 4 minuten stond het 0-1, na een foute bal van Dreesen.
Kersverse spits Fallou Fall kon gelukkig snel gelijkmaken: 1-1 na 10 minuten. Anderlecht was echter niet onder de indruk en maakte er vijf minuten later reeds 1-2 van.
City Pirates kon dit niet zo maar laten gebeuren en scoorde meteen bij de eerste actie na de aftrap. Het was wederom Fallou Fall die in de rebound, na het schot van Mo El Jattari, kon binnenknallen. Anderlecht bleef scherp en fris voetballen en scoorde nog tweemaal voor de rust. Een waar doelpuntenfestijn: 2-4.

Aan de rust kwam Nick Geentjens Stefan Roef vervangen en kwam ook Yassine Sefiani in het veld. De tweede helft was meer in evenwicht. City Pirates trachtte tot kansen te komen, maar het was toch vooral Anderlecht dat gevaarlijk bleef. Na 25 minuten maakten ze er 2-5 van. Het moment voor coach Van Heurck om 9 frisse krachten het veld op te sturen. De vele beloften verweerden zich knap, maar toch kon Anderlecht nog éénmaal scoren: het werd uiteindelijk 2-6.

City Pirates startte met: Roef, Punt, Dreesen, Felix, Seiffermann, Delalieux, Fall, Van Den Bogerd, Van Zantvoort, El Jattari en Kwik

 

 

One Comment

  1. Milan Corryn

    Hallo, ik ben speler van Anderlecht, is het mogelijk om heel de video via mail door te sturen aub?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*