Dames

Gezocht: meisjes die willen voetballen

Bij City Pirates zijn we op zoek naar meisjes, in alle leeftijdscategorieën, die onze meisjesteams willen versterken. Ben je gepassioneerd door voetbal? Lijkt het je leuk om samen met je teamgenoten wekelijks te trainen en matchen te spelen? Dan is dit je kans!

Inmiddels hebben we bij City Pirates drie meisjesploegen die wekelijks schitteren op de velden in Antwerpen. Iedereen is welkom bij ons: dus of je nou een beginnende voetbalster bent, of een ervaren, voel je vrij om bij ons aan te sluiten!

Ben je geïnteresseerd, of wil je extra informatie, neem dan gerust contact op met Matej (0465 66 58 02).

Wij vragen je om, bij eventuele interesse, het onderstaande formulier in te vullen. Zodra je het formulier ingevuld en opgestuurd hebt, zullen wij contact met je opnemen!

Link inschrijvingsformulier: https://docs.google.com/forms/d/1Al7aZgxU8-SMwiBKCLZHB8YXbEp5eBAt-Q8u9OgJwmE/edit

3 Comments

 1. Fatima Tarhach

  Hallo ,
  Ik zou graag mijn dochtertje willen inschrijven. Kan u mij meer informatie sturen aub?

  Vriendelijke groet,
  Fatima

 2. Hallo goeiendag ik ben een meisje van 12 jaar mijn naam is malak en ik zou graag willen voetballen in city pirates merksem daarom heb ik meer informatie nodig de tijdstippen en het geld ik vind voetballen echt leuk daarom.

  Alvast bedankt Malak

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*