Merksem

Reserven winnen laatste wedstrijd van het seizoen!

 Nationale Reserven  : Seizoen afgesloten met een zege !!

Laatste wedstrijd van het seizoen, tegenstander Zwarte Leeuw. Die leeuwen lieten van het wedstrijdbegin hun tanden zien. We moesten achteruit en na vijf minuten komen we goed weg als een schot op de paal belandt. We proberen weerwerk te bieden maar het is allemaal iets te slordig en te overhaast. Zwarte Leeuw is gedurende de eerste helft de betere ploeg en net voor het rustsignaal komen ze op voorsprong. 0  – 1.

Vanaf het begin van de tweede helft zijn we duidelijk meer  geïnspireerd en na drie minuten recupereert Brent de bal in het middenveld en stuurt Nasr diep, die omspeelt de doelman. 1 – 1. Het loopt nu bijna als vanzelf en we nemen de wedstrijd in handen. Na vijfenzestig minuten is het  Nasr die Karim aan de tweede paal vindt en we staan voor 2 – 1. De leeuwkes hadden zich duidelijk vergaloppeert en komen nog nauwelijks aan een kansje. Wij hebben nog wat over en op een minuut of acht voor tijd wordt Karim bedient op de rand van de rechthoek en zijn plaatsbal zorgt voor de 3 – 1. Een minuutje later is er een applausvervanging voor onze kapitein dit seizoen, Stef.

Bij deze ook een dikke merci aan iedereen met een piratenhart op de juiste plaats . En….. tot volgend seizoen zeker  !!

City Pirates :

Jordan Pombreu, Brent Mantels  , Karim Wilms,  Morad Bougria (75’Mouneime Bougrine ) , Stef Lyssens (83’Yannick Vandamme ), Achraf Guerti, Nasr Alzeen , Alex Moreira (65’Steve Oliveira ) , Nick Van Gastel , Boro Misovic (60’Yerai Politt ), Marouane El Khatabi

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*