Merksem

U13 IP wint de SPRINT SERVICE JEUGD CUP

Het werd een thriller van formaat met uiteindelijke overwinnaar City Pirates Antwerpen.
Na een 0-2 voorsprong in de eerste helft met goals van Halil en Iljas, maar tal van kansen van onzentwege die niet benut werden, kwam Antwerp in de tweede helft terug in de wedstrijd met 2 penalties (tweemaal handspel). Antwerp kreeg daardoor voldoende motivatie en ging volop voor het derde doelpunt.  Onze jongens vergaten plots te voetballen. Lange ballen werden gehanteerd, looplijnen werden niet gerespecteerd. 1 minuut voor tijd vond één van de lange ballen onze spits Emmanuel die zich door 2 a 3 verdedigers wurmde en met een plaatsbal de paal trof. Net voor affluiten kreeg één van de Antwerp spelers nog rood wegens natrappen. Eindstand 2 – 2.
Penalties dus.
Antwerp mocht starten. De twee eerste penalties werden gemist van hun kant, de eerste ging op de paal, de tweede werd gered door onze keeper Tim. Een achterstand dat Antwerp niet meer kon inhalen, met als resultaat 4-3 in de strafschoppen.
Een mooie overwinning van onzentwege, en dank voor de talrijk opgekomen supporters.
We hebben hen duidelijk gehoord.
Groetjes, Tonny

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*