Clubleven & Evenementen

Grinta 10 mei!

Morgen is het zo ver: GRINTA – Heroes of Tomorrow!
Een gratis hiphopfestival met enorm veel talent op en naast het podium.

Op het podium hebben we de eer volgende artiesten te verwelkomen:  Young B, SLM, Dvtch Norris, Soufiane Eddyani, DJ Lady S, K1D, Darrell Cole, David Jahmill, Farao, DJ Abena en Aminata Demba (presentatie)
De talentenbeurs vormt een kruispunt van ontmoetingen. We nodigen een brede waaier aan rolmodellen uit zodat onze jongeren een antwoord kunnen krijgen op al hun vragen. Zo ontvangen we Baki Topal (pancreaschirurg), Danira Boukrhiss Terkessidis (journaliste & presentatrice), Adil en Bilal (regisseurs), , Sarah Dimani (model), RWINA (graffiti-artiest) & many more! De volledige lijst vindt u hier!
Als workshops bieden we vanaf 14u onder andere Street art, dance, slam poetry… aan
We starten om 14u met de talentenbeurs!
 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*