Linkeroever

U12 speelt tegen zichzelf

U12 CPLO-FC Berendrecht : forfait Berendrecht

Vermits Berendrecht maar in de loop van de nacht melding maakte dat ze te weinig spelers hadden en dus genoodzaakt waren om forfait te geven, was het te laat om onze spelers nog te verwittigen.  

Alle spelers waren dan ook op het afgesproken uur aanwezig. Het mooie lenteweer zorgde ervoor dat onze spelers stonden te popelen om te spelen en na rijp overleg werd besloten om een wedstrijd onder elkaar te spelen.  Er waren zelfs 14 spelers komen opdagen (een ongeziene luxe) zodat er een wedstrijd van 7 tegen 7 kon worden gespeeld.

Het werd dus een wedstrijd CPLOgeel tegen CPLOblauw. Om 9u30 kon de wedstrijd starten.  Dat de twee ploegen elkaar waard waren, werd al vlug duidelijk.  Na het eerste kwartier was de tussenstand 2-2 en na een halfuur was de tussenstand 5-4 in het voordeel van CPLOgeel.  In het 3de kwartier liep CPLOgeel zelfs uit tot 8-4 maar de wederoptredende Giorgy eiste reeds een hoofdrol op en bracht de blauwen terug tot 8-7.  Giorgy liet meteen blijken dat hij nog niets van zijn snelheid en doeltreffendheid heeft moeten inboeten na zijn afwezigheid van 3 maanden wegens een armbreuk.  Vervolgens liepen de gelen terug uit tot 10-7 maar alweer kwamen de blauwen terug tot 10-10. Bij de gelen was het uiteraard Ilias die het gros van de doelpunten voor zijn rekening nam maar ook Chris bleek doeltreffend. Uiteindelijk zouden de gelen dan toch het laken definitief naar zich toetrekken en eindigde dit gezapige onderlinge duel op een 13-10 eindstand.  Daarmee hebben onze piraten toch nog een leuke wedstrijd kunnen spelen en waren zij niet voor niets vroeg uit de veren gekomen.

Ploeg Geel : Batoukaev Khamzat, Bouassem Ilias, Maach Rayan, Mampasi Chris, Mireku Jeffrey, Dogbano Pierre en Van Bogaert Niran

Ploeg Blauw : Carta Matteo, Hassan Samatar, Koumako Dante, Rahimi Isaak, Djalauri Giorgy, Husain Mazen, Ahmady Paiman

Afgevaardigde Luc Van Bogaert

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*