Clubleven & Evenementen

UPDATE 19.04 -Heraanleg Terlindenhofstraat – Parking aan rondpunt!

update 19/04

Op maandag 23/04 zullen wij de toplagen plaatsen van de inrit sporthal, fietspad en de rijweg. Op vrijdagavond (na 16u) zal er op het fietspad alvast een kleeflaag geplaatst worden. Deze kan u best niet overrijden met de wagen en niet met de fiets, want dit zou schade aan uw wagen en/of fiets (zelfs kledij) kunnen veroorzaken. Vanaf zaterdagmorgen kan deze wel probleemloos overreden worden.

Op maandag 23/04 zal het niet mogelijk zijn om de straat met uw wagen te gebruiken. Deze zal op dinsdag 24/04 terug opengesteld worden voor plaatselijk verkeer.

De parkings zullen pas terug opengesteld worden na 4 mei. Dit in het kader van de laatste afronding van de fase.

In de loop van volgende week zal ook de voetgangersomleiding aangepast worden. Hierbij zullen voetgangers niet langer gebruik kunnen maken van het voetpad aan de zijde van de school, maar omgeleid worden over de parking in aanleg. Op dit traject zullen op zaterdag 21 april de kleiklinkers voor de toekomstige rijweg aangelegd worden.

De inrit van de school, het dichtst bij de Speelpleinstraat, zal vanaf ongeveer woensdag 25/04 niet meer toegankelijk zijn. Enkel de blauwe poort ter hoogte van de grens fase 1 en 2 zal dan nog gebruikt kunnen worden.

Mvg

Geert De Breuker

Projectleider

 

Vanaf vandaag 10 januari start fase 2 in de werken aan de Terlindenhofstraat. Gevolg hiervan is dat de parking van het Jef Mermansstadion tot de zomer ontoegankelijk is. De ingang wordt om die reden verplaatst richting het rondpunt, ter hoogte van het duiveltjesveld/secretariaat.

Hoe kan u daar makkelijk geraken?

Indien u de afrit ring Merksem heeft genomen, rijd dan naar: Lambrechtshoekelaan – Laarsebaan – Rode loop (parking is er bij de rode loop en naast de sporthal)

Indien u via de Bredabaan rijdt: Dr Timmermanslaan – Kroonplein – Terlindenhofstraat – Rondpunt Rode loop (parking naast de sporthal en rode loop

Alle details kunt u hier lezen: Werken Terlindenhofstraat.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*