Merksem

Reserven spelen gelijk tegen Hasselt

Nationale Reserven  : Verdienstelijk gelijk gespeeld !!

De laatste verre verplaatsing van het seizoen bracht ons naar Hasselt . Het plaatselijke Sporting was onze tegenstander . Gezien het aantal blessures en geschorsten in de A- kern stonden wij met een heel jonge ploeg . Dit hoefde geen nadeel te betekenen , daarentegen de staat van het speelveld was dat wel . De beide ploegen hadden met die staat van het veld de nodige problemen . Als we het half uur naderen is de thuisploeg plots daar , in twee minuten tijd scoren ze tweemaal . 2 – 0 . We vrezen een beetje voor de ondergang van het piratenschip maar dat is buiten Brent gerekend die vanop 20 meter een loeier op de kruising schiet , de goed gevolgde Boro tikt de rebound binnen . 2 – 1 . We gaan met deze stand rusten .

Was in de eerste helft de thuisploeg iets scherper en gevaarlijker dan zijn wij vast van plan omdat in de tweede helft te zijn . We moeten er zelf niet te lang op wachten . Hetgeen Hasselt kon in de eerste helft kunnen wij ook , namelijk twee doelpunten scoren in twee minuten tijd . In de 53ste minuut neemt Marko een vrije trap , Yannick VH vindt Karim die de achterlijn haalt en aan de eerste paal is er weer Boro die de 2 – 2  op het bord zet . Een minuutje later wordt Boro diep gestuurd en we staan voor . 2 – 3 . Hij blijft een gesel voor de Hasseltse verdediging en even later moet de thuispoeg met tien verder . Wij krijgen nog enkele goede mogelijkheden om verder uit te lopen maar slagen er niet in . Op en om het veld wordt de sfeer wat grimmiger en waar we voor vreesden , komt nog uit ook . Ruim in blessuretijd scoort Hasselt de gelijkmaker . 3 – 3 . Onze jonge gasten toonden vandaag het nodige karakter om na een dubbele achterstand terug te keren .Vrijdag , onze voorlaatste wedstrijd thuis tegen Tienen .

City Pirates :

Jelte Schrauwen  , Steve Oliveira , Brent Mantels , Karim Wilms (88’ Yannick Bonami ),  Morad Bougria , Stef Lyssens , Achraf Guerti ( 46’ Yannick Van Hoeck ), Mateo Van Puyvelde (54’Yerai Politt ), Boro Misovic , Marko Misovic , Mohamed Sefiani

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*