Merksem

2de verlies op rij!

De kalendermaker had er voor gezorgd dat we twee weken na mekaar naar dezelfde regio moesten. Vorige week Turnhout, nu iets korter bij Vosselaar. Het veld lag er redelijk zwaar maar bespeelbaar bij. Al in het wedstrijdbegin is het duidelijk merkbaar dat beide ploegen een eigen spelstijl hebben. De thuisploeg veelal werkvoetbal  gekoppeld met het veelvuldig hanteren van de lange bal. Wij, daarentegen proberen met verzorgd voetbal  de tegenstander het lastig te maken. Gedurende de eerste twintig minuten is er weinig verschil maar dan acht de man in het zwart zijn moment gekomen. Een thuisaanvaller speelt de bal veel te ver voor zich uit op de rand van de grote rechthoek en laat zich dan ostentatief vallen. Cadeaupenalty !! Vosselaar laat deze kans niet liggen. 1 – 0 . Kwam het door de opwinding of frustratie, nauwelijks één minuut later lijden we onnodig balverlies in het middenveld en Vosselaar maakt deze aanval wel fraai af. 2 – 0. Het wordt nog erger  vijf minuten voor de rust maken ze er 3 – 0  van. Juist voor rusten kan Jens toch nog milderen naar 3 – 1.

De tweede helft proberen we er meer werk van te maken maar het blijft bij enkele schuchtere pogingen. Vosselaar haalt meer resultaat met hun werkvoetbal en dat bewijzen ze door enkele minuten voor affluiten er 4 – 1 van te maken. Volgende vrijdag nemen we het thuis op tegen Wijgmaal .

City Pirates :

Jelte Schrauwen  , Nick Felix(75’Steve Oliveira) , Jens Muyshondt  , Nick Van Gastel  , Alex Moreira de Pina (46’Marouan El Khatabi) , Brent Mantels , Karim Wilms , Hakim Borahsasar (63’Morad Bougria) , Aaron Lenie (68’Noah Smeets),  Stef Lyssens , Achraf Guerti

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*