Linkeroever

U12 verliest met 9-2

Vandaag trokken we ten strijde tegen Cappellen, dat in de heenwedstrijd nog 9-3 bij ons verloor,maar nu haar ploeg versterkte met enkele U11 IP-spelers. Onze ploeg telde dan maar eventjes 4 titularisafwezigen : Thyrese (niet op training), Giorgy (armbreuk), Dante (niet op training), Sekou(niet komen opdagen), waardoor onze ploeg fel verzwakt was. Op het kunstgras speelde Cappellen al onmiddellijk een versnelling hoger dan onze piraten. Capellen begon zeer sterk aan de wedstrijd en onze spelers werden onder de voet gelopen. Toch duurde het tot de 7e minuut voor de eerste grote kans van Cappellen met een schot tegen de paal.  Twee minuten later was het  dan toch prijs en scoorden zij verdiend de 1-0.  Cappellen bleef domineren maar bij een schaarse tegenaanval kwam Chris alleen voor doel maar miste onbegrijpelijk. Een minuut later scoorde Cappellen aan de overkant wel de 2-0.  Op kunstgras verloopt het spel veel sneller en bij onze piraten ontbrak het vooral aan snelheid, zij kwamen steeds minstens een pas te kort tegenover de vinnige tegenstrevers. Ilias geraakte toch eens door de verdedigingsgordel van Cappellen maar ook zijn vizier stond niet juist gericht.  In de 26e en 28e minuut diepte Cappellen de voorsprong uit tot 4-0. Ilias voetbalde op een eiland zonder steun en toen hij bij een aanval de bal ongelukkig verspeelde, kwam die zowaar voor de voeten van Paiman die verrassend scoorde.  De vreugde was van korte duur want Cappellen nam terug het heft in handen en scoorde 2x in vier minuten tijd. Gelukkig was er nog een goed keepende Khamzat of we hadden op dat ogenblik al gemakkelijk dubbele cijfers op het scorebord zien staan.  Bijkomende tegenslag toen Ilias zijn knie bezeerde en vervangen moest  worden.  In de 41e minuut trapte Chris dan vanuit het midden van het speelveld keihard op doel en zijn schot belandde in de kruising. Dat was het doelpunt van het jaar! Het was het laatste wapenfeit van onze spelers, die moegestreden niet konden optornen tegen het vlot combinerend Capellen dat nog vele kansen verkwanselde en zoals eerder gezegd vaak op onze doelman stuitte.  Uiteindelijk kwamen we dus nog goed weg met deze 9-2 nederlaag. Volgend weekend komt de sterkste ploeg van de reeks op bezoek, met name KSK Kalmthout.

Afwezig blijven op training of gewoon zonder verwittigen niet komen opdagen voor een wedstrijd, hier moet streng peil en perk aan gesteld worden.  Het is al een tijdje duidelijk dat onze spelers geen progressie meer maken, enerzijds waren er de problemen met de trainingen,  na het afhaken van trainer Erman, en anderzijds scheelt er iets met de mentaliteit van sommige spelers (hier spelen de ouders ook een verantwoordelijke rol!).

Ploeg : Batoukaev Khamzat, Ahmady Paiman, Bouassem Ilias, Carta Matteo, Dogbano Pierre,  Hassan Samatar, Mampasi Chris, Mireku Jeffrey , Mapeela Isaac, Rahimi Isaak en Van Bogaert Niran.  (speler Bayo Sekou afwezig)

Doelpunten:  9’ 1-0 / 14’ 2-0 / 26’ 3-0 / 28’ 4-0 // 33’ 4-1 Paiman / 35’ 5-1 / 39’ 6-1 / 41’ 6-2 Chris / 44’ 7-2 / 57’ 8-2 / 59’ 9-2

Afgevaardigde Luc Van Bogaert

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*