Merksem

Nationale reserven verliezen met 3-1

Na een weekje rust ten gevolge de weersomstandigheden trokken we naar het park van Turnhout om daar de plaatselijke “binken” partij te geven. De wedstrijd start gelijk opgaand maar de betere kansen zijn voor ons, zo tellen we drie grote kansen om op voorsprong te komen en dit in de eerste twintig minuten. Helaas maken we ze niet af. De thuisploeg steekt ook af en toe de neus aan het venster, maar Jelte staat paraat. Uiteindelijk gaan we met een 0 – 0 stand de rust in.

Turnhout komt iets feller uit de kleedkamer en dwingt in de beginfase enkele hoekschoppen af. De tweede hoekschop wordt afgeweerd maar tegen de rug van een Turnhoutenaar en de bal caprioleert in ons doel. 1 – 0 in de 47ste minuut. Hebben we hier een antwoord op ? Ja, nauwelijks een minuut later waagt Karim zijn kans maar zijn schot treft de dwarsligger. We putten hier moed uit en in de 52ste minuut mag Nick F. schuin vanop rechts een vrije trap nemen en de bordjes hangen in evenwicht.       1 – 1 ! Het is echter van korte duur want vijf minuten later komt Turnhout terug op voorsprong. 2 – 1 . We moeten het spel meer en meer ondergaan, we prikken af en toe nog eens tegen maar niet voldoende om de thuisploeg te verontrusten. Ze maken er nog ééntje bij, een goed kwartier voor tijd, al dan niet met een buitenspelgeurtje, maar hij telt. Eindstand 3 – 1 .

Volgende vrijdag trekken we naar dezelfde regio namelijk Vosselaar , hopelijk met meer succes.

City Pirates :

Jelte Schrauwen , Mohamed Sefiani ( 46’Steve Oliveira)  , Nick Felix , Jens Muyshondt  , Nick Van Gastel  , Alex Moreira de Pina , Brent Mantels ,Karim Wilms , Hakim Borahsasar , Aaron Lenie(61’Morad Bougria) , Kenny  Nsumbu (31’ Stef Lyssens )

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*