Merksem

Nationale reserven winnen met 10-1!

 Nationale Reserven  : Dubbele cijfers !!

Na de uitgestelde wedstrijd op Hades mochten we gastheer zijn voor Duffel . De bezoekers hadden nog niet het meest succesvolle seizoen tot hier toe , maar iedere wedstrijd moet gespeeld worden . Bij onze eerste aanval in de allereerste minuut zet Jens voor en Aaron knikt de bal aan de eerste paal binnen . 1 – 0 . De toon is meteen gezet , er staat geen maat op onze aanvalsdrift . In de 8ste minuut zet Jens nummer twee op het bord , dit op aangeven van Aaron. 2 – 0 . Duffel is niet in staat om ons enigszins te verontrusten en voor de rust maken we er nog vier bij , in volgorde Sefiani , Nick F. en Aaron en Jens .  Onze verdediging heeft de rustigste avond van heel het seizoen en Jelte de meest koude . Ruststand 6 – 0 .

In het begin van de tweede helft is onze focus even weg en in de 48ste minuut veegt Duffel  de nul van het  bord , de eer is gered. 6 – 1 . Nauwelijks een minuut later moet Jelte goed plat om een tweede treffer te voorkomen .Dan is het welletjes geweest en in de 55ste minuut wordt het 7 – 1 , Jens scoort zijn derde van de avond . Twee minuten later is Nick F. aan de beurt . 8 -1 . Aaron kan niet achterblijven en scoort ook zijn nummer drie . 9 – 1 .Vijf minuten voor het eindsignaal scoort Achraf de nummer tien . Einduitslag 10 – 1 .Ondanks de zware verliescijfers toch een pluim voor onze tegenstander die sportief zijn gebleven op enkele schoonheidsfoutjes na . Vrijdag is het weer voetbalavond , deze keer voor onze verste verplaatsing naar Bocholt .

City Pirates :

Jelte Schrauwen ,  Mohamed Sefiani ,  Achraf Guerti   , Aaron Lenie  , Nick Felix , Jens Muyshondt (80’ Boro Misovic ) , Marouane El Khatabi (46’ Brent Van De Wyer ) , Nick Van Gastel (60’ Marko Misovic ) , Alex Moreira de Pina , Stef Lyssens , Brent Mantels ( 70’ Nasr Alzeen )

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*