Merksem

Nationale reserven boeken een ruime overwinning

Na twee opeenvolgende  nipte nederlagen waren we vastbesloten om de puntjes nog eens thuis te houden . Dat zou dan tegen Spouwen – Mopertingen  (SPM )moeten zijn .Maar bij de eerste beste aan val van de bezoekers na twee minuten ligt de bal al in onze netten . 0 – 1 . Het is dan even zoeken en tasten maar na een kwartier zijn we voldoende gerodeerd en krijgen we stilaan de overhand . In de twintigste minuut krijgt Nick F .een mogelijkheid maar voorlopig staat de bezoekende doelman nog in de weg . Drie minuten later krijgt Aaron een kans om de bordjes in evenwicht te brengen , ook zonder succes . De druk wordt groter en als Achraf een vrije trap aan de eerste paal binnen krult in de 28ste minuut staat het  1- 1 . Een minuutje later rondt Jens een actie succesvol af . 2 – 1 . Vijf minuten voor de rust knalt Nick F. nog eens staalhard op de dwarsligger en één minuutje  voor de rust schiet hij met een vrijschop de 3 – 1  binnen .

Bij het begin van de tweede helft probeert SPM de bakens te verzetten maar onze verdediging staat pal . Na een dik kwartier in de tweede helft sturen we Nasr op avontuur en het staat 4 – 1 . De Limburgse hoofdjes beginnen meer en meer te zakken en in het slotkwartier maken we er nog twee bij . Eerst een uitgesponnen actie via Marouane en Nick en Jens scoort zijn tweede van de avond . 5 – 1 . Het orgelpunt is voor Karim die van buiten de zestien de eindstand op het bord zet . 6 – 1 . Volgende wedstijd op 9 februari  , uitwedstrijd op Hades .

City Pirates :

Jelte Schrauwen ,  Mohamed Sefiani ( 46’ Nasr Alzeen ),  Achraf Guerti , Karim Wilms , Brent Van De Wyer  , Aaron Lenie , Mateo Van Puyvelde  (46’ Marko Misovic ) , Nick Felix (77’Yerai Pollitt ), Kenny Nsumbu , Jens Muyshondt (77’Morad Bougria ) , Marouane El Khatabi

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*