Merksem

Nationale Reserven onderuit in de slotminuut

Aangezien het aantal gekwetsten en geschorsten bij zowel  A-kern en beloften behoorlijk groot was , waren coaches Jurgen en Yannick genoodzaakt onvoorwaardelijk de kaart van de jeugd te trekken .Met dit gegeven trokken we naar Thes . De thuisploeg probeerde van begin af aan om hun ouderdomsverschil uit te buiten zowel fysiek als verbaal . Onze jongens lieten zich daar niet aan vangen en verdedigden met man en macht . Op de 10de minuut staan we een vrije trap toe en Bennassar  brengt de thuisploeg op voorsprong met een listige kopbal . 1 – 0 . Stand houden en proberen af en  toe tegen te prikken is de boodschap voor ons . Gedurende de eerste helft lukt dat niet echt en kunnen we rekenen op Jelte om de achterstand niet groter te laten worden .

Indien we onze taken blijven uitvoeren en niet in het intimidatiegedrag van enkele Thes-spelers trappen valt er misschien iets te rapen . We moeten er lang op wachten en in de 82ste minuut trekt Sefiani op de linkerflank enkele verdedigers op zich en met een listige pass vindt hij Karim die aangetikt wordt in de grote rechthoek . Penalty !! . Achraf neemt de taak op zich en de 1 – 1 staat op het bord . Nog even standhouden denken we dan en we keren met één puntje terug . Maar een wedstrijd duurt tot het laatste fluitsignaal en in de slotminuut komt Thes terug op voorsprong  . 2 – 1 . In de moderne voetbaltaal zegt men dan “ dat is zuur “ . Dat is het ook maar een dikke proficiat aan deze jonge bende . Vrijdag wacht de volgende opdracht , een thuiswedstrijd tegen Spouwen – Mopertingen .

City Pirates :

Jelte Schrauwen ,  Morad Bougria (65’ Noah Smeets) , Mohamed Sefiani ,  Achraf Guerti , Marko Misovic (88’ Yannick Vandamme ) , Karim Wilms , Brent Van De Wyer  , Boro Misovic (50’Yerai Pollitt ), Cedric Marranita , Mateo Van Puyvelde , Stef Lyssens (70 ‘Alex Moreira )

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*