Dames

City Pirates Ladies boeken knappe 7-5 overwinning!

Voor de eerste wedstrijd van 2018 kregen de City Pirates Ladies nummer 4 Patro Hoevenen op bezoek.

Na de vijf overwinningen op rij voor de winterstop wilden de dames verder gaan op hun elan. Patro Hoevenen begon echter zeer scherp en kwam snel 0-3 voor.
De Ladies hadden nog iets recht te zetten na de wedstrijd van de heenronde – 6-2 verlies – en toonden veel wilskracht. Op het halfuur hingen de bordjes al gelijk: 3-3!
In het laatste kwartier van de eerste helft kwam City Pirates zelf op voorsprong. 4-3 en rusten geblazen.

De coach van Patro Hoevenen had zich wellicht laten gelden in de kleedkamer want Patro begon wederom heel scherp. De 4-3 achterstand werd vrij snel omgezet naar een 4-5 voorsprong voor Patro. Onze Ladies lieten het niet aan hun hart komen en vochten terug. Na de 5-5 en de 6-5 lieten ze hun prooi niet meer los en maakten ze er zelfs 7-5 van. Een knappe overwinning voor City Pirates Ladies die nogmaals tonen dat ze voor niemand schrik moeten hebben in deze competitie.

Volgende week spelen ze uit bij nummer twee O. X. A. C.O.

Wedstrijdselectie: Gloria Berdellima, An Bosman, Tatjana Koekelbergs, Lynn Herrie, Layla El Idrissi, Ivana Pauwels, Kim van Linden, Wendy van Wyk, Sanae El Mallouli, Elisabeth Guerrero, Loni Eyckmans, Halimah Ahmad, Sararh en Shana Gilis

Doelpunten werden gescoord door An Bosman (4x), Shana Gilis (1x) en Kim Van Linden (2x)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*