Merksem

Stilstaande fases beslissen de wedstrijd!

Vanavond kregen we bezoek van onze dichtste buren uit de reeks , R. Cappellen FC uit Kapellen. Beide ploegen zijn in de beginfase aan mekaar gewaagd maar naarmate de eerste helft vordert,  worden we toch iets sterker dan onze tegenstander. Toch is het wachten tot het half uur voor dat we verdiend op voorsprong komen. Mo wordt diep gestuurd en zijn voorzet wordt aan de tweede paal knap binnen gewerkt door Sefian. 1 – 0. Met deze tussenstand gaan we ook rusten.

Na een wel heel lange rust ( was de thee te warm , ref ? ) konden we aan de tweede helft beginnen. Hadden wij in de eerste helft het betere van het spel dan moeten we toegeven dat in de tweede helft Cappellen de betere ploeg was. In de 57ste minuut mogen ze een  vrijschop nemen op de rand van de zestien. Deze wordt keihard binnen geknald in de rechterbenedenhoek. 1 – 1 . Nauwelijks één minuut later  moeten we weer een vrije trap toestaan en ook deze wordt afgewerkt. 1 – 2. Wat we ook proberen, wissels, verschuivingen in het elftal, niets brengt ons dichterbij. We moeten de kelk tot op de bodem ledigen en berusten in het verlies. Volgende vrijdag gaan we op bezoek bij Thes in Tessenderlo , wie weet valt er daar iets te rapen.

City Pirates :

Jelte Schrauwen , Aaron Lenie (70’ Morad Bougria ), Mohamed Sefiani ,  Achraf Guerti , Marouane El Khatabi (46’ Marko Misovic )  ,  Nick Van Gastel  ,  Karim Wilms , Nick Felix ( 60’Yerai Pollitt ) , Thomas Van Tongerloo , Kenny Nsumbu , Mo El Jattari ( 46’Boro Misovic )

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*