Merksem

Nationale Reserven gaan met een gelijkspel de winterstop in

Nationale Reserven  : Met een gelijkspel de winterstop in !!

We mochten nog eens op een maandagavond gaan voetballen. Dit keer was de bestemming Overijse waar het plaatselijke Tempo onze tegenstander was. Ruimschoots op tijd vertrokken om eventuele verkeersproblemen op zowel de Antwerpse als Brusselse ring voor  te zijn. Tevens onze eerste wedstrijd van de terugronde en dit op een maandagavond (remember Tienen )…. als dit maar goed afloopt . De mannen van Overijse doen in het begin van de wedstrijd hun naam alle eer aan en beginnen aan een hoog tempo. Maar we staan goed en komen stilaan ook in ons tempo. Overijse krijgt enkele mogelijkheden en tijdens de eerste helft hebben we dan ook een beetje geluk dat twee van hun pogingen op de dwarsligger belanden. Wij van onze kant brengen enkele malen Jens in stelling maar zijn vizier staat niet op scherp. Ruststand 0 – 0 .

Als de tweede helft vijf minuten aan de gang is wordt er door ons niet echt sterk verdedigd en van dichtbij komt Tempo op voorsprong. 1 – 0 . We hangen niet echt in de touwen en gaan op zoek naar de gelijkmaker en die komt er ook in de 65ste minuut als Achraf met een mooie doorsteekpass Jens vindt en die scoort zowaar met zijn rechtervoet. 1 – 1 . Dit smaakt naar nog en vijf minuten later vindt op de linkerkant Sefiani een gaatje in de Tempodefensie en we staan voor  1 – 2. Wij krijgen de mogelijkheid om verder uit te lopen maar benutten ze niet en dan volgt een snelle counter van de thuisploeg en het staat 2 – 2 . Tevens de eindstand .

City Pirates :

Jelte Schrauwen , Aaron Lenie(65’ Boro Misovic ) , Mohamed Sefiani ,Brent Mantels ,  Achraf Guerti , Marouane El Khatabi    ,  Jens Muyshondt  , Stef Lyssens (55’ Steve Oliveira ) ,  Nick Van Gastel  ,  Karim Wilms , Mateo Van Puyvelde ( 80’ Morad Bougria )

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*