Eerste Ploeg

Interview met Gerry Moeskops

Vandaag een interview met 1 van de stille krachten in het team. Geen speler die in de schijnwerpers loopt , maar de teammanager/afgevaardigde die het leven van zowel de scheids, de coaches als de spelers zo gemakkelijk mogelijk maakt.
Gerry Moeskops !

Gerry, het is je eerste jaar in deze functie. Bevalt het je een beetje en leg eens uit wat je job juist inhoudt.

De job bevalt me zeer goed! In het begin was het wel even zoeken want het is ook niet altijd makkelijk om iedereen tevreden te stellen. De dag van de wedstrijd vertrek je thuis soms om 16 u en ben je pas terug om 1 u of later soms maar ik heb er veel voldoening van en doe het met plezier. De sfeer tussen de technische staf en mezelf is perfect. Wat de spelersgroep betreft is het een hele toffe groep die goed aan elkaar hangt. Laat ons zeggen dat ze me het gevoel geven dat ik een van hen ben ( ik kan wel niet voetballen maar ieder zijn talent 😉) Wat de job juist inhoudt ….laat ons zeggen dat ik en Jan zowat manusje van alles zijn. We zorgen er voor dat iedereen de juiste uitrusting heeft in de juiste maat heel belangrijk voor sommigen 😂.
Als afgevaardigde van het eerste elftal zorg ik er voor dat we aan alle procedures voldoen die opgelegd zijn door de KVB en geloof me in de nationale reeksen zijn dat er nog al wat. Van de uitrusting en het veld tot het wedstrijdblad en zelfs de verlichting. Begeleidden van spelers op en naast het veld. En het ontvangen van de scheidsrechter en de lijnrechters. Ook zijn we het aanspreekpunt tussen hen, de spelers en de staf.

Wat verwacht je nog van dit seizoen?

Dit is en gaat nog een zeer spannend seizoen worden. Iedereen kan van iedereen winnen. Zaterdag was 1 van de leukste wedstrijden tot nu toe , jammer dat we de drie punten niet hebben kunnen nemen. Wel een minpuntje is dat we de eerste periode al zo veel kwetsuren. hebben gehad. Ik hoop dat we hier nu van gespaard blijven.

Wat verwacht je van de wedstrijd zaterdag?

We zijn al volop aan het aftellen naar het weekend. Zaterdag gaan de jongens weer knallen, ik voel het. Maar het zal weer geen gemakkelijke wedstrijd worden. Iedereen wil die drie punten. Als onze supporters de ploeg weer zo gaan aanmoedigen als vorige week kan het niet anders dat we de punten gaan pakken. Iedere week groeit die groep en die mannen brengen nog wat extra sfeer.

Dat vinden wij ook! Tot zaterdag en veel succes!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*