Eerste Ploeg

Interview met Jelte Schrauwen!

Vandaag staat onze beloftevolle en talentvolle 2e keeper ons te woord: Jelte Schrauwen

Jelte, hoe was de sfeer deze week in de groep na de teleurstelling zaterdag op St-Lenaarts?

Ik denk dat heel de groep wel beseft dat we die match altijd hadden moeten winnen. Er is scherp getraind. Ik heb het gevoel dat iedereen erop gebrand is om komende zaterdag revanche te nemen en nogmaals te laten zien wat de ploeg echt kan.

Als keeper is het natuurlijk frustrerend om te zien dat de 3 tegendoelpunten vallen op stilstaande fases. Hoe gaan Stefan Roef en jezelf daar mee om?

Tegendoelpunten op stilstaande fase kunnen natuurlijk niet. Ook al had Sint- Lenaarts wel wat geluk dat de bal 2 keer goed viel na wat geharrewar. In de groep is er toch uitvoerig besproken waar het fout liep en hoe we het de volgende keer beter kunnen aanpakken. Als keepers proberen we hier actief mee aan te werken zodat de organisatie op punt staat.

Wat verwacht je nog voor de rest van dit seizoen?

Als ik zie hoeveel kwaliteit we in de ploeg hebben zouden we nooit in de problemen mogen komen. Als we gefocust blijven en elke week ons 100% geven kunnen we nog mooie dingen laten zien in de terugronde. Maar laat ons eerst de heenronde afsluiten met de 3 punten tegen Zwarte Leeuw. De Leeuwen zijn in vorm, het zal zaterdag niet gemakkelijk worden. Maar met de steun van ons publiek moet het lukken!

Dat denken wij ook! Veel succes zaterdag!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*