Merksem

Nationale Reserven delen de punten

Na onze mindere prestatie op Tienen , was het tijd om onze laatste thuiswedstrijd voor de winterstop te betwisten .  De tegenstander van vanavond , het nummer twee in onze reeks , Sint Lenaarts . We nemen direct de wedstrijd in handen en leggen onze wil op aan de groengelen  . We krijgen een uitstekende mogelijkheid in de 8ste minuut maar de bezoekende keeper ranselt met beide vuisten de bal uit zijn doel . Sint Lenaarts probeert de bakens te verzetten maar we blijven de betere ploeg , alleen scoren lukt voorlopig niet . En als zo vaak in het voetbal valt de goal dan aan de overkant als jezelf je kansen niet afmaakt . De enige kans die Sint Lenaarts krijgt  in de 35ste minuut zet ons meteen op achterstand . 0 – 1 . Een tik tegen onze oren maar tegelijkertijd een signaal om toch scherper te zijn voor de goal . Net voor we gaan rusten komen we toch verdiend gelijk na een actie van Aaron , Sefiani tikt binnen . 1 –  1.

Was het de koude die bij het begin van de tweede helft ons parten speelt ? Wie zal het  zeggen ?Feit is dat we mekaar niet meer vinden en door eigen slordigheden mogelijkheden geven aan de tegenpartij . We herpakken ons en we krijgen nog één geweldige kans maar  Karim ziet zijn schot gestopt door de doelman . Volgende vrijdag gaan we op bezoek bij Zwarte Leeuw , misschien knopen we daar terug met de winst aan .

City Pirates :

Jelte Schrauwen , Aaron Lenie(60’ Nasr Alzeen ) , Mohamed Sefiani ,Brent Mantels ,  Achraf Guerti , Marouane El Khatabi (75’Steve Oliveira )  , Nick Felix ,  Jens Muyshondt  , Stef Lyssens , Kenny Nsumbu (60’ Nick Van Gastel  ), Mo El Jattari (46’ Karim Wilms )

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*