Merksem

Ondermaatse prestatie van de Nationale Reserven!

“ I don’t like Mondays  “ , het leek wel het motto te zijn van onze nationale reserven  . Ok het was ver , en koud en nat erbij . Dat waren de wedstrijdomstandigheden in Tienen , in de schaduw van de suikerfabriek . Het begon nochtans hoopgevend want na acht minuten pegelt Nick  F. de bal op de paal . Tienen bakt er ook niet veel van toch moet Jelte op de twintigste minuut heel gevat tussenbeide komen . Het  wedstrijdniveau betert niet naarmate de rust nadert , dus gaan we met een brilscore rusten . 0 – 0 . De tweede helft wordt het weer nog slechter en als we eerlijk zijn  de wedstrijd  ook . Deze wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar , toch slaagt Tienen op vijf minuten van het einde te scoren met een vrije trap . 1 – 0. Aanstaande vrijdag zal het stukken beter moeten thuis tegen Sint Lenaarts .

 

City Pirates :

Jelte Schrauwen , Aaron Lenie   , Mohamed Sefiani (50’ Nasr Alzeen ),Brent Mantels (60’ Chris Choungo ),  Achraf Guerti , Marouane El Khatabi   , Nick Felix , Nick Van Gastel (80’ Morad Bougria ) , Jens Muyshondt  , Stef Lyssens (50’ Steve Oliveira ), Kenny Nsumbu

 

Leo

One Comment

  1. Celina Ramos Almeida

    Goede middag
    Ik wil mijn zoon van 6 jaar in city pirates inschrijven maaf ik weet niet hoe of waar.
    Nog een prettige namiddag

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*