Merksem

Nationale Reserven boeken een zuinige zege!

Na de ruime winst op Wijgmaal was het nu onze taak om thuis te bevestigen tegen Sporting Hasselt . Als leeftijd ook betekent dat er meer ervaring is in de ploeg dan haalden we het ruimschoots van onze tegenstander . De voorbije weken hadden we altijd een goed wedstrijdbegin en dat was deze week niet anders . Na vijf minuten wordt na een afgeweerde corner  , de bal terug in de box gedropt door Sefiani en via een hand van de doelman valt het leder voor de voeten van Kenny en die scoort van dichtbij de 1 – 0 . Hier moet Hasselt even van bekomen . Na een kwartier  , na een actie van Mo krijgt Aaron de kans om de score te verdubbelen maar de keeper redt voorlopig de meubelen . Gedurende de eerste helft kan Hasselt nauwelijks Jelte bedreigen . Met nog tien minuten op de teller in de eerste helft  , brengt Aaron vanop rechts de bal scherp voor en Mo tikt aan de tweede paal binnen . 2 – 0.

De tweede helft komt er meer dreiging van Hasselt . Eenmaal moet Jelte op al zijn kunnen beroep doen op zijn netten ongeschonden te houden . Wat ons betreft , wij hebben ook nog enkele uitstekende mogelijkheden  om nog meer uit te lopen maar we sluiten de wedstrijd af bij deze 2 – 0 stand . Echt oogstrelend was het vandaag niet maar soms win je ook na een mindere wedstrijd . Onze volgende wedstrijd  is op maandagavond 27 november  in Tienen .

 

City Pirates :

Jelte Schrauwen , Aaron Lenie   , Mohamed Sefiani (85’ Morad Bougria ) ,Brent Mantels,  Achraf Guerti (46’Marouane El Khatabi )  , Nick Felix ,  Stef Lyssens ,  Nick Van Gastel  , Jens Muyshondt (60’ Chris Choungo ) , Mo El Jattari  (46’ Nasr Alzeen ) , Kenny Nsumbu

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*