Clubleven & Evenementen

Fundraise: BEDANKT!

Sinds Michel Pradolini het voorzitterschap op zich heeft genomen van het toenmalige Merksem, nu City Pirates, is het sociale naar de voorgrond getreden bij de club.
City Pirates is much more than football: met het voetbal als bindmiddel begeleiden wij onze spelers ook op persoonlijk vlak. Ze kunnen bij ons terecht voor allerlei problemen of vragen, ze krijgen huiswerkbegeleiding, digitale klassen, er zijn huis – en schoolbezoeken. Kortom we zijn er voor elke speler.

Om die sociale werking te kunnen blijven garanderen en verder te kunnen uitbouwen, zijn er natuurlijk fondsen nodig. Om die reden organiseerden we afgelopen donderdag ons eerste fundraise evenement. In het Moderohuis mochten we allerlei artiesten en ondernemers ontvangen. Ruben Van Gucht was presentator van dienst. De debatten werden geopend door Minisiter van Financiën Van Overtveldt. Vervolgens namen Guillaume Van der Stighelen, Michel Pradolini en Johan Petit het woord. Guillaume schreef voor de gelegenheid samen met Jean Bosco Safari het prachtige piratenlied (zie hieronder). Het slotwoord was voor Salah en Mike van NoMoBs/SLM en River Side Studio die samen onder andere EWA JA brachten.

Tijdens het evenement werd er ook een veiling georganiseerd. Er waren gesigneerde truitjes van Moussa Dembele, Hernan Losada, Club Brugge, RSCA, Antwerp Giants, Jelle Van Damme, Marvin Peersman en Derrick Tshimanga. Kunstenaar Modelo doneerde 2 werken: een speciaal gemaakte voetbal en een gesigneerd snowboad van Seppe Smits dat door hem bewerkt was. Daarnaast was er nog een bal gesigneerd door alle Anderlecht spelers en waren er tickets voor wedstrijden van Beerschot Wilrijk en Antwerp. In totaal bracht de veiling het prachtige bedrag van 30.400 euro op!

Het was een mooie avond die draaide rond het sociale en authenticiteit. We wensen dan ook vanuit de club heel wat mensen te bedanken:

Modero: voor het ter beschikking stellen van de locatie
Onze nationale reserven en U19 IP die de hele avond hielpen opdienen en afruimen
De schenkers van veilingsstukken
De pers voor de berichtgeving rond het evenement
De gasten voor hun aanwezigheid: samen kunnen we echt een verschil maken
Iedereen die mee geholpen heeft aan de organisatie van het evenement!

Het piratenlied vindt u hier:

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*