Merksem

Nationale Reserven goed bij schot!!

 

Na het teleurstellende resultaat van vorige week tegen Vosselaar bracht de piratenbus  ons naar Wijgmaal . Als we de rangschikking mochten geloven zou het een gelijk opgaande wedstrijd moeten worden . Onze jongens gooiden er vanaf het begin de beuk in . Veel druk naar voren , heel compact spelend en werkend voor mekaar . Kortom , alle kopjes stonden in dezelfde richting . Daar hadden de Wijgmaalse boys niet op gerekend en na zeven minuten stond er al een  0 – 2 op het bord . Tweemaal Stef aan het kanon . We leunen niet genoegzaam achterover maar blijven veel druk zetten en vooraleer de klok het kwartier heeft bereikt staat de 0 – 3 op het bord . Ditmaal is Sefiani de schutter van dienst . Na een uitstekend  eerste half uur laten we de teugels wat vieren maar blijven onze taken uitvoeren . En Wijgmaal dan ? … veel goede wil maar tot een uitgespeelde kans komen ze de eerste helft niet .

Hebben we de eerste helft iets teveel gegeven ? Feit is dat Wijgmaal er meer en meer in slaagt om ons uit verband te spelen en na tien minuten in de tweede helft scoren ze de 1 – 3 . Veel dichter laten we ze niet komen want in de 57ste minuut zet Sefiani zich door en Nick F. maakt het knap af . De doelpuntencarrousel begint nu behoorlijk te draaien en op het uur is het weer de beurt aan Wijgmaal . 2 – 4 . We zijn ondertussen in minuut 65 beland en bij een afgeweerde vrijschop brengt Nick F. de bal terug in de box en Kenny tikt binnen . 2 – 5 . Nog is onze honger niet gestild en op tien minuten van het einde knalt Nick F. vanop afstand de 2 – 6 binnen . Wijgmaal sputtert nog éénmaal tegen en zetten de eindstand op 3 – 6 . Een collectief sterke prestatie tegen een goede ploeg , dat geeft ons vertrouwen om volgende vrijdag Hasselt partij te geven

 

City Pirates :

Jelte Schrauwen , Aaron Lenie   , Cody Van De Velde , Mohamed Sefiani (85’ Morad Bougria ) ,Brent Mantels,  Achraf Guerti  , Nick Felix ,  Stef Lyssens (55’ Nick Van Gastel ) , Thomas Van Tongerloo ( 65’ Steve Oliveira ) ,Jens Muyshondt

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*