Merksem

Tweede thuisnederlaag voor de Nationale Reserven

Vorige week hadden we met Turnhout  al Kempenzonen op bezoek . Deze week ook, Vosselaar was onze tegenstander. De eerste helft was één lange studieronde met enkele mogelijkheden langs beide kanten. De doelmannen verhinderden dat één van beide ploegen op voorsprong kwam. De wedstrijd zat dus meer dan op slot en we gingen dan ook rusten met een logische tussenstand. 0 – 0.

We hopen op een betere  tweede helft en dat lijkt ook te lukken wanneer Sefiani na vijf minuten zich doorzet in het strafschopgebied en uiteindelijk is het Jens die het leder tegen de touwen werkt. 1 – 0 . Alvast een goed begin , maar aan Vosselaarse kant denken ze daar anders over en naar mate de wedstrijd vordert nemen ze meer en meer het initiatief. Dat resulteert in de 70ste minuut  in de gelijkmaker . 1 – 1. Dit geeft Vosselaar een extra boost en ze willen meer. Ze scoren nog tweemaal in de laatste tien minuten. 1 – 3 . Wij spartelen nog wat tegen in de allerlaatste minuten, dichterbij komen is er niet bij. Aanstaande vrijdag trekken we  naar  Wijgmaal . Hopelijk tappen we daar uit een ander voetbalvaatje en brengen we de zege mee naar Merksem .

City Pirates :

Jelte Schrauwen , Aaron Lenie   , Cody Van De Velde , Mohamed Sefiani  ,Brent Mantels,  Achraf Guerti  , Nick Felix ,  Stef Lyssens , Thomas Van Tongerloo ( 60’ Steve Oliveira ), Yorgo Van Hove (60’ Nick Van Gastel ) ,Jens Muyshondt (83’ Nasr Alzeen ), Marco Misovic

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*