Linkeroever

Eerste nederlaag voor de U12!

De verplaatsing naar Boechoutse VV kondigde zich als zwaar aan vermits onze tegenstrever  7 winstwedstrijden en 1 verlieswedstrijd op hun palmares hadden staan  tegenover onze jongens, die 7 winstwedstrijden en 1 gelijkspel hadden.  Om ons onbekende reden was onze topschutter Ilias niet komen opdagen en dat was  toch een serieuze aderlating.  De wedstrijd startte gelijkopgaand met geen of weinig doelgevaar.  Onze tegenstrever toonde wel meer initiatief en trainer Erman moest onze jongens dan ook wakker schreeuwen.  De afwezigheid van Ilias was duidelijk merkbaar want vooraan liep het steeds vast en we creëerden dan nagenoeg geen gevaar.  Het 1e kwartier werd afgesloten met een logische 0-0 stand.  Het 2de kwartier was nog maar één minuut ver en een slecht ontzetten van onze verdediging bleek zomaar een mooie assist voor onze  tegenstrever, die het geschenk dankbaar aanvaardde en de 1-0 op het scorebord plaatste.  Bij de eerstvolgende aanval was het bijna 1-1 maar de bal kon door een verdediger van Boechoutse nog juist voor de lijn gekeerd worden. Pech voor onze jongens.  Giorgy probeerde het dan maar eens van ver en zijn schot belandde rakelings langs de paal.  De pauze gingen we dus in met een 1-0 achterstand.   Na de pauze kregen we al onmiddellijk het deksel op de neus want weer profiteerde Boechout van een slechte interceptie van onze verdediging en de 2-0 stond op het bord.  Dat het toen een quasi onmogelijke opdracht werd was dan ook duidelijk.  Toch bleven onze jongens moedig verder strijden maar het vizier stond niet op scherp vandaag. Het bleef een zeer evenwichtige wedstrijd.  In het laatste kwartier speelde  trainer Erman een alles of niets spel.  De steriele aanvalsgolven van onze jongens brachten echter geen gevaar voor de tegenstrever.  Echter 4 minuten voor tijd zette Samatar vanop rechts een hoge voorzet voor doel en deze verdween verrassend achter een verbouwereerde doelman in doel : 2-1. Onze jongens zetten nu werkelijk alles op alles en een sublieme redding van onze doelman Khamzat verhinderde de 3-1.  In de allerlaatste seconden stormden al onze spelers naar voor en zelfs Khamzat stond op de helft van de tegenstrever.  Khamzat kreeg dan plots de bal toegespeeld en schoot in één tijd op doel  en ei zo na scoorde hij zowaar de gelijkmaker maar het mocht niet zijn.  Moegestreden moesten onze jongens dus het onderspit delven tegen een sterke tegenstrever.  Nog te vermelden dat deze spannende wedstrijd zeer sportief verliep, knap toch!

Volgende spelers namen deel aan de wedstrijd : Khamzat-Niran-Dante-Jeffrey-Matteo-Isaac-Girogy-Oscar-Samatar-Chris-Nasir

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*