Dames

City Pirates Ladies winnen tweemaal op rij!

Sinds dit seizoen zijn onze City Pirates Ladies actief in competitie. De jonge groep kon tijdens hun 7 eerste wedstrijden 3 ploegen in bedwang houden. Er werd 3 op 21 gehaald, maar dit seizoen tellen de punten niet, er wordt vooral gekeken naar de progressie en die is er! Hard work pays off en deze week werden er prachtige resultaten geboekt. Woensdag op 1 november werd er met 4-2 gewonnen van GFA Sinaai! Een verdiende overwinning waarbij de Ladies gesteund werden door een sterk supporterslegioen. Het matchverslag vindt u hieronder.

De eerste overwinning van het seizoen smaakte duidelijk naar meer. Zondag stonden de Ladies dan ook supergemotiveerd op het plein om ook tegen Cantincrode de punten thuis te houden. Het werd een waar doelpuntenfestival met 6 doelpunten van An Bosman, 3 van Layla El Idrissi, 3 van Shana, 2 van Gloria Berdellima en 1 van Tatjana Koekelbergs. Uiteindelijk werd het 15-1 😀  Alle foto’s zijn hier te vinden! Hieronder zijn er al enkele te zien:

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*