Merksem

Nationale Reserven boeken ruime zege!

Deze speeldag waren we gastheer voor de “binken “ uit Turnhout . Volgens de rangschikking zou dit een gelijk opgaande wedstrijd moeten worden , we keken er met veel belangstelling naar uit . Meteen al in het wedstrijdbegin konden we merken dat dit een viriele partij zou worden . De scheidsrechter liet vaak doorspelen ook wanneer één van beide partijen zich benadeeld voelde .  Onze bezoekers hadden rond de tiende minuut de eerste kans maar Jelte komt gepast tussen . Langs onze kant veel goede wil , toch is het wachten tot de 23ste minuut maar Sefiani kan niet afronden . Twee ploegen die aan mekaar gewaagd zijn geeft altijd een leuke pot voetbal ook al gaan we rusten bij een 0 – 0 stand.

Als de tweede helft twee minuten bezig is wordt Jens foutief afgestopt in de zestien . Achraf neemt de elfmeter en we staan voor . 1 – 0 . Turnhout wil absoluut de partij in evenwicht houden en één minuut later komen ze op gelijke hoogte ( al dan niet buitenspel ) . 1 – 1. Dat geeft onze bezoekers vleugels en we moeten  achteruit , Turnhout dicteert nu de wet . Op het uur komen we zelfs goed weg als een vrije trap van hun op de paal belandt . Was dit de “wake –up call “ , feit is dat we terug meer in de wedstrijd komen . Met nog twintig minuten op de klok komt er een scherpe voorzet vanop links en Nick F. zet ons terug op voorsprong . 2 – 1 . Onze honger naar meer is nog niet gestild . In de 77ste minuut verstuurt Nick F. een diepe bal en Jens maakt het  knap af . 3 – 1. De laatste tien minuten maken we er nog twee bij  , telkens op aangeven van Achraf . Eerst mag Stef juichen en vervolgens is het nogmaals Jens . De cijfers zijn ietwat overdreven maar de zege was wel verdiend  .Volgende vrijdag krijgen we Vosselaar op bezoek .

 

City Pirates :

Jelte Schrauwen , Aaron Lenie(85’Marco Misovic )  ,Kenny Nsumbu , Cody Van De Velde (72’ Nasr Alzeen ), Mohamed Sefiani  ,Brent Mantels,  Karim Wilms (25’Achraf Guerti )  , Nick Felix ,  Stef Lyssens , Thomas Van Tongerloo

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*